Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

ΟΤΕ: Πάνω από 500 προσλήψεις τεχνικού - διοικητικού προσωπικού


Μπαράζ 500 και πλέον προσλήψεων ετοιμάζει ο ΟΤΕ για το 2014, προκειμένου να καλύψει τα κενά που προέκυψαν από την εθελούσια έξοδο 1.800 στελεχών του, αλλά και από τις συνταξιοδοτήσεις του περασμένου έτους.

Ο τηλεπικοινωνιακός οργανισμός πρόκειται να ενισχύσει με νέο προσωπικό το τεχνικό τμήμα του, αλλά και τα τμήματα πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών, ενώ θα προσλάβει μηχανικούς, καθώς και διοικητικούς υπαλλήλους στα υποκαταστήματα που διαθέτει σε ολόκληρη τη χώρα. Σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό υπολογίζεται να προσληφθούν περίπου 200 τεχνικοί και 300 διοικητικοί - πωλητές έως το τέλος του έτους.

Oι θέσεις θα προκηρύσσονται διαδοχικά έως το καλοκαίρι, ενώ ήδη έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία επιλογής 50 Τεχνικών και είναι σε εξέλιξη ο διαγωνισμός για 14 Μηχανικούς.

Οι μηχανικοί
Στην πρόσληψη 14 Τηλεπικοινωνιακών Μηχανικών θα προχωρήσει για λογαριασμό του ΟΤΕ η θυγατρική του OTEplus ΑΕ. Συγκεκριμένα θα προσληφθούν 6 Μηχανικοί για τη Θεσσαλονίκη και από ένας για το Αγρίνιο, την Τρίπολη, την Πάτρα, τη Χαλκίδα, την Κεφαλονιά, την Κόρινθο, τα Χανιά και τη Χίο. Το νέο προσωπικό θα απασχοληθεί στον συντονισμό, τον προγραμματισμό και στην επίβλεψη εργασιών που αφορούν την κατασκευή και ενεργοποίηση του εξοπλισμού, τη διενέργεια μετρήσεων, την άρση των βλαβών κλπ.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν απαραιτήτως τίτλο σπουδών Μηχανικού (ΑΕΙ), ή ισότιμο και αντίστοιχο τίτλο σπουδών εσωτερικού ή εξωτερικού, σχετικό με τις Τηλεπικοινωνίες, την Ηλεκτρολογία, την Ηλεκτρονική, την Πληροφορική ή τους Υπολογιστές, και άδεια άσκησης επαγγέλματος αντίστοιχης ειδικότητας. Εναλλακτικά μπορούν να είναι πτυχιούχοι AEI στη Φυσική, στις Τηλεπικοινωνίες, στην Πληροφορική ή στους Υπολογιστές και να διαθέτουν μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών σε ειδικότητα σχετιζόμενη με τις τηλεπικοινωνίες.

Επίσης θα πρέπει να γνωρίζουν καλά την αγγλική γλώσσα (τουλάχιστον First Certificate in English), πολύ καλά τα υπολογιστικά συστήματα και τον αυτοματισμό γραφείου (MS-Office), να έχουν άδεια οδήγησης αυτοκινήτου και εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (για άνδρες υποψηφίους). Επιθυμητή θεωρείται η εμπειρία στο αντικείμενο της θέσης (έργο τηλεπικοινωνιακού μηχανικού).

Περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις στον δικτυακό τόποwww.oteplus.gr.



ΕΘΝΟΣ