Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Έντονη ελληνική παρουσία στην έκθεση “The Big 5 Show Dubai” 2013

Δυναμικό παρών στην έκθεση δομικών υλικών και υπηρεσιών της Μέσης Ανατολής, «The Big 5 Show Dubai» που πραγματοποιήθηκε στο Ντουμπάι των Η.Α.Ε. από 25-28 Νοεμβρίου έδωσαν αρκετές ελληνικές επιχειρήσεις υπό την ομπρέλα του ΟΠΕ. 

Το ελληνικό περίπτερο που οργάνωσε για 12η χρονιά ο ΟΠΕ, κάλυψε συνολικά έκταση 1.200 τ.μ. στα Hall 3,7,8, Rashid Hall, Zabeel Hall, Main Concourse, PMV και ΜΕC της έκθεσης. Οι 50 συμμετέχουσες επιχειρήσεις παρουσίασαν προϊόντα μαρμάρου, ξυλείας και υαλουργίας, μεταλλικές κατασκευές, μονωτικά υλικά, ηλιακά συστήματα, εντοιχιζόμενες κουζίνες, συστήματα διαχείρισης νερού, θωρακισμένες πόρτες, προϊόντα αλουμινίου, χρώματα, είδη κιγκαλερίας , συστήματα ήχου κ.λπ. Μεγάλο μέρος των ελληνικών επιχειρήσεων που έλαβαν μέρος έχουν ήδη προχωρήσει στη σύναψη εμπορικών συμφωνιών με αγοραστές της έκθεσης, ενώ άλλες βρίσκονται στο στάδιο των διαπραγματεύσεων. 

Η ελληνική συμμετοχή, 6η μεγαλύτερη στον κόσμο, ήταν αναβαθμισμένη σε σχέση με προηγούμενες. Το λειτουργικό και μοντέρνα σχεδιασμένο ελληνικό περίπτερο με το branding GR BUILDING που έχει σχεδιάσει ο ΟΠΕ ειδικά για τον κατασκευαστικό κλάδο, έτυχε θετικότατων σχολίων από τους ξένους επισκέπτες.