Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Syncbnb: Ελληνικό startup διπλασιάζει τα έσοδα των ιδιοκτητών Airbnb

Ένα νέο ελληνικό startup, το Syncbnb, μπαίνει στην διεθνή αγορά των βραχυχρόνιων μισθώσεων ακινήτων, με την φιλοδοξία να αποτελέσει τον πιο αξιόπιστο συνεργάτη ιδιοκτητών και manager ακινήτων.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, τo Syncbnb είναι ένα εργαλείο διαχείρισης κρατήσεων που επιτρέπει στους χρήστες του να συγχρονίζουν τα ημερολόγια μεταξύ πολλαπλών καναλιών (Airbnb, Homeaway, Booking.com, Tripadvisor και πολλά άλλα) αυτόματα, γρήγορα και με αξιοπιστία, δίνοντάς τους έτσι τη δυνατότητα να προσεγγίσουν αποτελεσματικά μεγαλύτερο κοινό και τελικά να αυξήσουν σημαντικά τα ετήσια έσοδά τους.

Η Syncbnb ιδρύθηκε από τους Αλέξανδρο Καραβίτη και Πέτρο Ζιώγα – και οι δύο στελέχη με μακρά εμπειρία στον χώρο της τεχνολογίας – και πλαισιώνονται από μια ομάδα έμπειρων στελεχών. Το εγχείρημα στηρίζουν επενδυτικά αρκετοί Έλληνες επενδυτές, μερικοί εκ των οποίων πολύ γνωστοί στο χώρο και με πολύ δυνατά επενδυτικά portfolio ( Γιώργος Σαλιάρης-Φασσέας / Driin, Philipp Brinkman / Tripsta, Δημήτρης Μάρης / 24Media, Γιώργος Δασκαλάκης / Stoiximan, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, κ.α.). 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου