Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Δωρεάν online μαθήματα για λιγότερο συνηθισμένες γλώσσες

Θέλετε να παρακολουθήσετε on line μαθήματα για μία ασυνήθιστη γλώσσα εντελώς δωρεάν; Παρακάτω θα βρείτε μια εύχρηστη λίστα με online πηγές που προσφέρουν εντελώς δωρεάν μαθήματα ξένων γλωσσών για τις λιγότερο συνηθισμένες γλώσσες του κόσμου. 

ΑΡΑΒΙΚΑ 

Μάθε κλασικά Αραβικά από τους Peace Corps

Αραβικά για αρχάριους από το Σουηδικό Πανεπιστήμιο της Dalarna – Σειρά 15 βιντεομαθημάτων στο YouTube

ArabicPod. Ίσως το καλύτερο Podcast Αραβικών στο Internet. 
30 μαθήματα με ισάριθμα ηχητικά αρχεία και τα αντίστοιχα βιβλία για το καθένα.


ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ 
Βασικά Βουλγάρικα για αρχάριους με 2 βιβλία και 75 ηχητικά αρχεία εντελώς δωρεάν: 


ΚΙΝΕΖΙΚΑ 
Μερικές εισαγωγικές φράσεις που θα σου φανούν χρήσιμες για τις καθημερινές σου ανάγκες στην πρώτη σου επίσκεψη στην Κίνα, αλλά και μια πρώτη επαφή με την φαινομενικά δύσκολη γλώσσα. Με τη σφραγίδα του BBC


ΙΝΔΙΚΑ 
HindiPod 101 - Σε αυτή τη σειρά από 38 podcasts μαθαίνεις Ινδικά με έναν πανεύκολο τρόπο και πολιτισμικές αναφορές που κάνουν την εκμάθηση αυτής της πανάρχαιας γλώσσας, παιχνίδι:


ΙΣΛΑΝΔΙΚΑ 
Icelandic Online – Το Πανεπιστήμιο της Ισλανδίας παρουσιάζει μια σειρά μαθημάτων αυτής της σπάνιας, σχεδόν εξωτικής, ευρωπαϊκής γλώσσας με χρήση mp3, video, και κειμένου: http://icelandiconline.is/

ΙΑΠΩΝΕΖΙΚΑ 
Let’s Speak Japanese Basic – YouTube link 26 μαθήματα στο YouTube. Μια παραγωγή του Ιδρύματος Ιαπωνικών Σπουδών
Let’s Learn Japanese Basic II – YouTube link 25 πρόσθετα μαθήματα Ιαπωνικών για όσους κατάφεραν να ολοκληρώσουν τον πρώτο κύκλο.



ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΑ 
Ξεκίνα τώρα τα μαθήματα στο παρακάτω link που περιέχει 300 podcasts με κείμενο, ηχητικά αρχεία και βίντεο για την τέλεια προφορά. Εντελώς δωρεάν: 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου