Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017

Για πέμπτη χρονιά η εσπερίδα “High Heels on High Hills” για τη Γυναικεία Επιχειρηματικότητα


Την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιείται για 5η χρονιά, η επιτυχημένη εσπερίδα της ICAP Group για τη Γυναικεία Επιχειρηματικότητα.

Η συμμετοχή της σύγχρονης Γυναίκας στον επιχειρηματικό στίβο, ισχυροποιείται και ενδυναμώνεται συνεχώς. Πλέον η Γυναίκα Επιχειρηματίας ή Μanager κατακτά ολοένα και περισσότερο τις κορυφές της C-level ιεραρχίας στις ελληνικές επιχειρήσεις, προσδίδοντας το δικό της style διοίκησης αλλά και τα χαρακτηριστικά στον αγώνα της επιχειρηματικής αριστείας.

Η εσπερίδα – θεσμός High Heels on High Hills, η οποία θα πραγματοποιηθεί φέτος για 5η συνεχή χρονιά, αφορά σε μία ακόμη πρωτοβουλία της ΙCAP Group, προς στήριξη της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας και ενίσχυση της Γυναικείας Ηγεσίας.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν σημαντικές προσωπικότητες της γυναικείας επιχειρηματικότητας μέσω θεματικών ενοτήτων ενώ η παρουσίαση θα γίνει από την έγκριτη δημοσιογράφο Μαρία Σαράφογλου. 

H εκδήλωση θα πραγματευτεί την αξία της γυναικείας ηγεσίας, μέσα από ομιλίες για τις Βέλτιστες Πρακτικές Εταιρικών Πολιτικών για το Γυναικείο Κεφάλαιο και συζητήσεις για τις προκαταλήψεις στην επιλογή, ανάπτυξη και ανέλιξη των Γυναικών στην Ανώτερη ιεραρχία. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί, την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου στο NJV Athens Plaza (Αίθουσα Pacific, ώρα προσέλευσης 17:00).

Μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου