Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Πρόσληψη 100 Δασολόγων και Δασοπόνων στο Εθνικό Κτηματολόγιο

Την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου από την Ε.Κ.ΧΑ. Α.Ε. για την υποστήριξη των Διευθύνσεων Δασών των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων της χώρας, για την εκτέλεση εργασιών κατάρτισης, ανάρτησης, συμπλήρωσης και διόρθωσης των δασικών χαρτών της χώρας έως και την κύρωσή τους, προβλέπει Κοινή Υπουργική Απόφαση.

Συγκεκριμένα εγκρίνεται η πρόσληψη από την Ε.Κ.ΧΑ. Α.Ε. 70 ΠΕ Γεωτεχνικών ειδικότητας Δασολόγων και 30 ΤΕ Δασοπόνων, σε εφαρμογή των διατάξεων της παραγράφου 2 του άρθρου 5 του ν. 4467/1917 (Α΄ 56 ), με σχέση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου με σύναψη σχετικών συμβάσεων, για την υποστήριξη των Διευθύνσεων Δασών των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων της χώρας, για την εκτέλεση εργασιών κατάρτισης, ανάρτησης, συμπλήρωσης και διόρθωσης των δασικών χαρτών της χώρας έως και την κύρωσή τους. 

Η διάρκεια απασχόλησης τους ορίζεται έως οκτώ (8) μήνες, μη επιτρεπόμενης της μετατροπής των συμβάσεων αυτών σε αορίστου χρόνου. Το ακριβές χρονικό διάστημα της απασχόλησης τους θα οριστεί στην σχετική προκήρυξη. Το ως άνω προσωπικό μετά την πρόσληψη του από την Ε.Κ.ΧΑ. Α.Ε. και μετά από απόφαση του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας θα κατανεμηθεί στις Διευθύνσεις Δασών των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων της χώρας, σύμφωνα με την προκήρυξη των θέσεων (κατόπιν της σχετικής εισήγησης της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης και Προστασίας Δασών και Αγροπεριβάλλοντος, ανάλογα με τις ειδικές ανάγκες της κάθε οργανικής μονάδας).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου