Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

Συνεργασία Εθνικής Τράπεζας με ΚΕΜΕΛ


Με το Κέντρο Εθελοντών Μάνατζερ Ελλάδας (ΚΕΜΕΛ) συνεργάζεται η Εθνική Τράπεζα στο πλαίσιο του προγράμματος NBG Business Seeds για την ενίσχυση «Καινοτόμου επιχειρηματικότητας». Η συνεργασία με το ΚΕΜΕΛ αφορά στη:

-Συμμετοχή στελεχών του ΚΕΜΕΛ σε workshops του Διαγωνισμού «Καινοτομία & Τεχνολογία – NBG Business Seeds» με νεοφυείς επιχειρήσεις για καθοδήγηση ομάδων.

-Διοργάνωση κλειστών συναντήσεων με ομάδες του NBG Business Seeds για καθοδήγηση σε θέματα οργάνωσης και χρηματοοικονομικής διαχείρισης.

-Δυνατότητα του ΚΕΜΕΛ να προτείνει ώριμες νεοφυείς εταιρείες στο πρόγραμμα ΝΒG Business Seeds για διερεύνηση χρηματοδότησης.

Το πρόγραμμα NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας (www.nbg.gr/nbgseeds), περιλαμβάνει δράσεις ανάδειξης και προβολής καινοτόμων ιδεών και έργων, εκπαίδευσης και καθοδήγησης ομάδων, παροχής υποδομών, δικτύωσης και χρηματοδότησης. Πέρα από τη διαγωνιστική φάση και τη βράβευση των προτάσεων μέσα από τον ετήσιο Διαγωνισμό Καινοτομίας & Τεχνολογίας, έμφαση δίνεται στην υποστήριξη της υλοποίησης επιλεγμένων προτάσεων που έχουν διακριθεί. 

Σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών επιλεγμένες προτάσεις παρακολουθούν προγράμματα εκπαίδευσης σε θέματα επιχειρηματικότητας και λαμβάνουν δωρεάν υπηρεσίες και προϊόντα της Amazon, του Facebook και της Microsoft. Επίσης, για την οικονομική στήριξη εταιρειών, προβλέπονται στοχευμένες δράσεις δανεισμού και συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο καθώς και δράσεις καθοδήγησης και δικτύωσης σε συνεργασία με τη Google, Grant Thornton, Watson, Farley & Williams, Israeli Advanced Technology Industries (IATI), Ελληνο-Αμερικάνικο Εμπορικό Επιμελητήριο, KEMEΛ και την Endeavor Greece.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου