Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2016

10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ: Mentoring Workshop για Start Ups με θετικό αντίκτυπο από το CHIVAS - THE VENTURE


Το πρώτο του workshop στην Ελλάδα πραγματοποιεί ο παγκόσμιος διαγωνισμός κοινωνικής επιχειρηματικότητας Chivas - The Venture, που διοργανώνεται από το Chivas Regal. Το workshop, το οποίο είναι ανοικτό για νέους επιχειρηματίες που επιθυμούν ένα καλύτερο μέλλον, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου και ώρα 18.00 στις εγκαταστάσεις του Οργάνωση Γη @ Κ44, στο Γκάζι (Κωνσταντινουπόλεως 44, Γκάζι, Στάση Μετρό “Κεραμεικός”).

Το 1ο workshop έχει τίτλο «Does your company qualify as a social enterprise? Come, find out and apply to compete for $1 million infunding» και έχει στόχο την ενημέρωση και καθοδήγηση των start ups για τα χαρακτηριστικά που καθιστούν μια επιχείρηση κοινωνική, ώστε να διερευνήσουν τη δυνατότητα συμμετοχής στον παγκόσμιο διαγωνισμό Chivas - The Venture και να διεκδικήσουν μέρος της χρηματοδότησης $1 εκατ.

Κεντρική εισηγήτρια του workshop θα είναι η Serena Davis, στέλεχος του οργανισμού Ashoka στην Ελλάδα, του μεγαλύτερου παγκόσμιου δικτύου κοινωνικών επιχειρηματιών, του οποίου οι ειδικοί, είναι βασικοί συνεργάτες του Chivas - The Venture για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού.

Παράλληλα, στο πλαίσιο του workshop θα γίνει αναλυτική παρουσίαση του διαγωνισμού «Chivas - The Venture».

Το Chivas - The Venture θα διοργανώσει μια σειρά mentoringworkshops που απευθύνονται σε όλους τους start uppers, και κυρίως στη νέα γενιά επιχειρηματιών που επιθυμούν να γνωρίσουν και να ενσωματώσουν στη λειτουργία της επιχείρησής τους κοινωνικές πρακτικές, επιδιώκοντας θετικά αποτελέσματα για το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.Στόχος των workshops είναι η εκπαίδευση και καθοδήγηση των υποψηφίων σε θέματα κοινωνικής επιχειρηματικότητας.

Η συμμετοχή στο workshop δηλώνεται μέσω e-mail στοpolina_triantafillou@valuecom.gr

Υπενθυμίζεται πως οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για το Chivas - The Venture και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο διαγωνισμό, στην επίσημη ιστοσελίδαhttp://www.chivas.com/el-gr/the-venture/login μέχρι και τις 27 Νοεμβρίου 2016.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου