Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2016

Ο όμιλος Κόκκαλη μπαίνει στον τουρισμό


Έμφαση στον τουρισμό, έναν από τους πιο δυναμικά αναπτυσσόμενους τομείς της ελληνικής οικονομίας, δίνει η Intrakat η κατασκευαστική εταιρεία του Ομίλου Κόκκαλη.
Ειδικά για το κομμάτι των τουριστικών ακινήτων ο Όμιλος έχει ενεργοποιήσει τη θυγατρική Intradevelopment, με διευθύνοντα σύμβουλο τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, η οποία ήδη ολοκληρώσει από το περασμένο καλοκαίρι την κατασκευή δύο υπερπολυτελών βιλών στη Μύκονο

Οι δύο πολυτελείς βίλες, που βρίσκονται στον Καλαθά, στον Τουρλό, ενώ ετοιμάζεται να προχωρήσει και η κατασκευή μιας ακόμη στην Ψαρού. 

Οι δύο βίλες σε Καλαθά και Τουρλό, είναι έτοιμες προς πώληση και μερικά από τα πλεονεκτήματα που διαθέτουν είναι εκτός από την θέα του απέραντου γαλάζιου, γυμναστήριο, ιδιωτικό κινηματογράφο, χώρο μασάζ και χαμάμ, μπάρμπεκιου αλλά και πισίνες. 

Να σημειωθεί ότι ο Όμιλος έχει ήδη ολοκληρώσει ένα ακόμη οικιστικό συγκρότημα απέναντι στην Εύβοια (ανάμεσα σε Άγιο Κωνσταντίνο και Καμμένα Βούρλα). 

Πρόκειται για το Blue Riviera Levendi, είναι ένα σύγχρονο συγκρότημα κατοικιών που έχει αναπτυχθεί σε οικόπεδο επιφάνειας 13.136 τ.μ. 

Εκεί έχουν αναπτυχθεί 46 πολυτελείς κατοικίες και 30 αποθήκες σε 5 κτίρια συνολικής επιφάνειας 4.975 τ.μ. Το συγκρότημα συνδυάζει καταπράσινο περιβάλλον με θέα τη θάλασσα του Ευβοϊκού Κόλπου και άμεση πρόσβαση σε ήσυχη παραλία. Λόγω της κεντρικής θέσης του σε σχέση με τις κύριες πόλεις και το ήπιο μεσογειακό κλίμα της περιοχής είναι διαθέσιμο για χρήση όλο το χρόνο. 

Εκτός από τα παραπάνω project ο Όμιλος αναζητά και νέες επενδυτικές ευκαιρίες σε δημοφιλή νησιά, όπως στη Σαντορίνη, για την ανάπτυξη ανάλογων τουριστικών σχεδίων. 

Πέρα όμως από το οικιστικό κομμάτι ο Όμιλος πραγματοποίησε προσφάτως είσοδο και στο ξενοδοχειακό τομέα, διαβλέποντας σημαντικά περιθώρια ανόδου τόσο στην Αθήνα όσο και σε άλλους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς.

Η είσοδος στο κομμάτι αυτό πραγματοποιείται μέσω της Ιnestia Tουριστική, στην οποία συμμετέχουν η Intradevelopment, θυγατρική της Ιntrakat στον τομέα του real estate, με ποσοστό 50%, ενώ βασικό αντικείμενο της εταιρείας είναι η παροχή υπηρεσιών στον ξενοδοχειακό κλάδο. Αυτή την στιγμή η Inestia έχει υπό τη διαχείρισή της το project του O&B Athens Boutique Hotel στην περιοχή του Ψυρρή, ενώ διαχειρίζεται επίσης το νεότευκτο ξενοδοχείο ΜET34 Athens Hotel στην Μητροπόλεως

Και οι δύο ξενοδοχειακές μονάδες ανήκουν στη νέα αλυσίδα 48hotels. 

Το ΜET34 Athens Hotel στην Μητροπόλεως άνοιξε την άνοιξη και έχει ήδη αποσπάσει πολύ καλές κριτικές με καινοτομία'' τα μεγάλα δωμάτια, καθώς περιλαμβάνει 7 δωμάτια από 37 έως 77 τ.μ.- ώστε να απευθύνεται ακόμη και σε μεγάλες οικογένειες. 

Οι υπηρεσίες που παρέχει η Inestia στον επιχειρηματία ξενοδόχο αναφέρονται στο σύνολο των σταδίων δημιουργίας, ανάπτυξης και λειτουργίας μίας ξενοδοχειακής μονάδας- από συμβουλευτικές υπηρεσίες χρηματοδότησης, μεσιτικές υπηρεσίες, κατασκευαστικές λύσεις, σχεδιασμός, οργάνωση, διοίκηση, marketing κ.τ.λ. Εκτός από την Αθήνα, το ενδιαφέρον του Ομίλου στρέφεται και σε άλλους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς όπως στη Μύκονο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου