Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

CNT: Αυτά είναι τα 15 καλύτερα ξενοδοχεία στην Ευρώπη - τα 3 ελληνικά


Τρία ελληνικά ξενοδοχεία περιλαμβάνονται στη λίστα του Conde Nast Traveller με τα 15 καλύτερα στην Ευρώπη.  Σύμφωνα με πρόσφατο άρθρο του μεγαλύτερου ταξιδιωτικού περιοδικού στον κόσμο που αναδεικνύει τα λιγότερο γνωστά ξενοδοχεία στην Ευρώπη με εύκολη πρόσβαση, καλές τιμές και σε τοποθεσία δίπλα στο κύμα, τα ελληνικά ξενοδοχεία που ανήκουν στα 15 καλύτερα της ηπείρου είναι τα: Ekies All Senses Resort στη Βουρβουρού Χαλκιδικής, Kyrimai στο Γερολιμένα και Ammos Hotel στα Χανιά.

Διαβάστε τι γράφει το Conde Nast Traveller για καθένα από τα ελληνικά ξενοδοχεία... 

Ekies | Η έμφαση δίνεται στην οριζόντια ξεκούραση. Με το υπερμέγεθες, ινδικού στυλ ανακλιντρο στο λόμπι, τα στρώματα Coco-Mat στις κρεβατοκάμαρες, τις άνετες ξαπλώστρες στην παραλία και τις αιώρες, ενθαρρύνεται ο ύπνος συνοδεία του ήχου των κυμάτων και των τζιτζικιών. 

Η ιδιοκτήτρια Αλεξάνδρα Ευστρατιάδου έχει διαμορφώσει τους χώρους με τη βοήθεια 4 ντιζάινερ από την ελληνική βραβευμένη εταιρία Beetroot έτσι ώστε τα 64 δωμάτια και οι κοινόχρηστοι χώροι να αποκτήσουν νέα εμφάνιση. 

Kyrimai | Είναι λίγο δύσκολο να βρείτε το ξενοδοχείο, καθώς βρίσκεται στο τέλος ενός μικρού δρόμου που καταλήγει σε ένα από τα πόδια της Πελοποννήσου, διασχίζοντας βυζαντινές εκκλησίες, φαράγγια και κατσίκες... Όμως αξίζει τον κόπο. Πρόκειται για ένα πρώην εργαστήριο που χρονολογείται από το 1870. Το ξενοδοχείο βρίσκεται κυριολεκτικά δίπλα στο κύμα, διαθέτει έναν κεντρκό πύργο με θέα στη θάλασσα. 

Τα 22 δωμάτια, διαφορετικά μεταξύ τους, βρίσκονται είτε στον πύργο είτε στην εσωτερική αυλή ή συγκεντρωμένα γύρω από μια σπειροειδή πέτρινη σκάλα. 

Στο εσωτερικό του ξενοδοχείου όλα είναι ήσυχα, η διακόσμηση αποτελείται από ξύλο, πέτρα και γκρι και λευκά δαντελένια υφάσματα στα κρεβάτια. 

Ammos Hotel | Μόνο το πρωινό κάνει αξιομνημόνευτο το ταξίδι σε αυτό το μικρό παραθαλάσσιο resort στη δυτική Κρήτη. Μπορείτε αν μείνετε για μια εβδομάδα και να μην προλάβετε να δοκιμάσετε τα πάντα, όπως σπανακόπιτα, κέικ πορτοκάλι, μπισκότα με σουσάμι, Κρητικό γιαούρτι με μέλι και ξηρούς καρπούς, μίνι κριθαρένια παξιμάδια με φέτα, ελιές και ντομάτα. 

Τα τραπέζια στο εστιατόριο βρίσκονται γύρω από την πισίνα και εκτείνονται στην αμμουδιά, οπου υπάρχουν ξαπλώστρες και ομπρέλες. 

Υπάρχει ειδικός χώρος για τα παιδιά με babysitter. 

Οι κρεβατοκάμαρες διαθέτουν φωτεινούς τείχους και διακόσμηση σε στυλ Αφρικανικό. 

Δείτε τη λίστα με τα 15 καλύτερα ξενοδοχεία στην Ευρώπη... 

1. GECKO BEACH, FORMENTERA | Βαλεαρίδες, Ισπανία 




2. LA MALÀ, VERNAZZA | Λιγουρία, Ιταλία 




3. HOTEL DE TOIRAS, SAINT-MARTIN-DE-RÉ | Ile De Re, Γαλλία 




4. EKIES ALL SENSES RESORT, Βουρβουρού, Χαλκιδική 




5. DON FERRANTE, MONOPOLI, Απουλία, Ιταλία 




6. HOSTEL SA RASCASSA, BEGUR, Κόστα Μπράβα, Ισπανία 




7. LA COORNICHE, PYLA-SUR-MER | Μπορντώ, Γαλλία 




8. Braye Beach Hotel, Alderney | Channel Islands 




9. CENOBIO DEI DOGI, CAMOGLI | Λιγουρία, Ιταλία 




10. KYRIMAI, Γερολιμένας, Πελοπόννησος 




11. LA VOILE D'OR, CAP FERRAT | Κυανή Ακτή, Γαλλία 




12. LA MINERVETTA, SORRENTO | Ακτή Αμάλφι, Ιταλία 




13. HOTEL PORTIXOL, Μαγιόρκα | Βαλεαρίδες, Ισπανία 




14. AMMOS HOTEL, Χανιά | Κρήτη 




15. CAN SIMONETA, Μαγιόρκα, Βαλεαρίδες, Ισπανία 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου