Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

17 Μαρτίου, Ο.Π.Α.: Annual Sustainability Summit


To ΜΒΑ International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με το Κέντρο Αειφορίας (CSE) διοργανώνουν το Annual Sustainability Summit στις 17 Μαρτίου 2016.

Η εκδήλωση, με τίτλο "Τhe Role of the Sustainability Professional in the current Economic Environment, Challenges & Opportunities'', έχει ως στόχο να περιγράψει τον σημαντικό ρόλο του επικεφαλή της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για την κοινωνία και το περιβάλλον, καθώς και τις μελλοντικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται για τις εταιρείες και τα στελέχη που ειδικεύονται στον ρόλο αυτό. Στη συνάντηση θα συμμετάσχουν διακεκριμένα στελέχη επιχειρήσεων και καθηγητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως οι Marcello Palazzi, Co-Founder & Board Member, B Lab Europe, Γιώργος Τσαπρούνης, Διευθυντής Επικοινωνίας της Wind, Δημήτρης Μανδαλώζης, Συντονιστής ΕΚΕ των Αττικών Διαδρομών, Nίκος Χατζηνικολάου, Eπικεφαλής ΕΚΕ Pfizer, Eric Soderquist, Academic Director, MBA International Program (ΟΠΑ), Nίκος Αυλώνας, Πρόεδρος του Kέντρου Αειφορίας (CSE).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016, 17:45-20:30, στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Κεφαλληνίας 46, 2ος όροφος). 

Κατά την διάρκεια θα αποδοθούν διακρίσεις σε εταιρείες που υλοποίησαν σημαντικές πρωτοβουλίες στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη στο 2015 καθώς και σε φοιτητές και αποφοίτους του MBA International.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου