Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

To INNOVATHENS διακρίθηκε στα Bravo Sustainability Awards


Ο Δήμος Αθηναίων διακρίθηκε στα Bravo Sustainability Awards με το βραβείο της κατηγορίας Bravo Market για τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων-INNOVATHENS Powered by Samsung! Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου, στο Μουσείο της Ακρόπολης ενώ το βραβείο για το INNOVATHENS παρέλαβε ο Κωνσταντίνος Μπιτζάνης, Διευθύνων Σύμβουλος της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων.

Η απήχηση που έχει η δουλειά μας, σε συνδυασμό με την αναγνώρισή της από σημαντικούς θεσμούς, όπως τα Bravo Sustainability Awards που επιβραβεύουν τις καλύτερες πρακτικές που υλοποιούνται στην Ελλάδα σε θέματα βιώσιμης ανάπτυξης, κοινωνικής συνοχής και βελτίωσης της ποιότητας ζωής, μας κάνουν περήφανους και μας δίνουν ώθηση να συνεχίζουμε! Ευχαριστούμε!

Το INNOVATHENS είναι ένας μοναδικός χώρος στο κέντρο της πόλης, υπερσύγχρονα εξοπλισμένος, ανοιχτός σε όλους, ιδιαίτερα στους νέους ανθρώπους! 

Από την αρχή της λειτουργίας του, τον Απρίλιο του 2014, στο INNOVATHENS έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από 300 εκδηλώσεις, σε συνεργασία με αναγνωρισμένους ακαδημαϊκούς φορείς και εταιρείες, όπως η Samsung Electronics Hellas, το εργαστήριο ηλεκτρονικού επιχειρείν ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, το British Council, η Google και πολλοί άλλοι. Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται εργαστήρια που προσφέρουν τεχνικές γνώσεις και soft skills, networking events, hackathons, εκπαιδευτικά προγράμματα για εφήβους και παιδιά και όχι μόνο… Το INNOVATHENS έχουν επισκεφτεί μέχρι σήμερα περισσότεροι από 58.000 επισκέπτες ενώ στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού του προγράμματος έχουν δοθεί περισσότερα από 2.000 πιστοποιητικά παρακολούθησης.


Παράλληλα, το INNOVATHENS στέγασε 54 καινοτόμες ιδέες, 54 startups ή υφιστάμενες επιχειρήσεις συμμετείχαν στον Επιχειρηματικό Επιταχυντή, δέχτηκαν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, παρακολούθησαν σεμινάρια, έλαβαν εξειδικευμένο mentoring από έμπειρους συνεργάτες, χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση και έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου