Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

4-6/12, Metropolitan expo:GREEK TOURISM Expo 2015


Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της Ελληνικής τουριστικής αγοράς βρίσκεται για δεύτερη χρονιά η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού GREEK TOURISM Expo που θα πραγματοποιηθεί 4-6 Δεκεμβρίου 2015 στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan expo.

Η Διεθνής έκθεση Greek Tourism Expo είναι πλέον η επίσημη έκθεση τουρισμού της Αθήνας και καλύπτει όλες τις ανάγκες του Ελληνικού Τουρισμού 

Στην Έκθεση συμμετέχουν: 

• 100 Διεθνείς Hosted Buyers από διάφορες χώρες οι οποίοι έκλεισαν ήδη 3.800 Β2Β meetings (αριθμός ρεκόρ) με τους εκθέτες για να προωθήσουν στις χώρες τους τον Ελληνικό Τουρισμό.

• 200 Εκθέτες από όλους τους τομείς του Ελληνικού Τουρισμού, Περιφέρειες & Δήμοι, Φορείς του Τουρισμού, Ξενοδοχεία, Luxury Boutique Hotels & Villas, Τουριστικά γραφεία, Εταιρείες Κρουαζιέρας, Management, Εξοπλισμών κ.λ.π. 

Οι επισκέπτες από την Ελλάδα το εξωτερικό προέρχονται από όλους τους κλάδους της τουριστικής βιομηχανίας και θα έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν όλες τις επαγγελματικές τους ανάγκες και να προχωρήσουν σε νέες επαγγελματικές συμφωνίες με τους εκθέτες .

Οι παράλληλες συνεδριακές εκδηλώσεις που θα διοργανώσουν οι επίσημοι φορείς του ελληνικού τουρισμού ΞΕΕ, ΣΕΤΕ, ΕΕΚΦΝ και η διεθνής εταιρεία TRIVAGO , θα είναι μεγάλου επαγγελματικού ενδιαφέροντος και οι ομιλητές υψηλού επιστημονικού και επαγγελματικού κύρους. Πλούσια και χρήσιμα δώρα προσφέρουν οι κληρώσεις που θα γίνουν στην έκθεση για τους εκθέτες , επαγγελματίες και ιδιώτες επισκέπτες.Τα δώρα θα προσφέρουν οι διοργανωτές και οι χορηγοί της έκθεσης.

Εγκαίνια: Η Αν. Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά θα εγκαινιάσει την έκθεση την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου και ώρα 19.00 στο Metropolitan Expo παρουσία πολλών επισήμων οι οποίοι έχουν ήδη προσκληθεί. 

H Έκθεση τελεί υπό την Αιγίδα των : Υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού, Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας & Θρησκευμάτων, ΕΟΤ, Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, ΣΕΤΕ, Ένωση Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων & Φορέων Ναυτιλίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου