Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Στις 20 Δεκεμβρίου το Pioneers Athens


Τη δυνατότητα να ακούσουν τις εμπειρίες και τα βιώματα Ελλήνων founders από τέσσερις από τις σημαντικότερες αλλά και πλέον ανερχόμενες ελληνικές startups, προκειμένου να εμπνευστούν για το δικό τους ξεκίνημα, θα δώσει στο επιχειρηματικό κοινό της Αθήνας το Pioneers Athens, το τοπικό event του Pioneers Festival, ενός εκ των κορυφαίων φεστιβάλ για την τεχνολογία και τις startups που διοργανώνεται στην Ευρώπη, που έρχεται στις 20 Δεκεμβρίου στην Αθήνα με την υποστήριξη της Microsoft Ελλάς.

Συγκεκριμένα, οι Παμίνος Κυρκίνης (e-food.gr, CEO), Νίκος Μωραϊτάκης (Workable, CEO), Νικόλας Ιωαννίδης (Qrator, CEO) και Δανάη Βαράγκη (DV Closet, Founder) θα βρεθούν στο Pioneers Athens, προκειμένου να λάβουν μέρος σε ένα rountable συζήτησης που θα συντονίσει η Αλεξία Τσότση.

Βασικός προσκεκλημένος του Pioneers Athens είναι ο Νίκος Μπονάτσος (venture partner στους General Catalyst, ένα από τα μεγαλύτερα VC funds της Silicon Valley με κεφάλαια 3 δισ. υπό διαχείριση), ο οποίος θα παρουσιάσει πώς μία startup ξεκινώντας και από την Ελλάδα μπορεί να επιτύχει την παγκόσμια κυριαρχία.

Το Pioneers Athens θα διεξαχθεί, με community partner το Found.ation, την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στον χώρο The Hub Events (Αλκμήνης 5, Κάτω Πετράλωνα), ενώ η ηλεκτρονική διεύθυνση της εκδήλωσης είναι η http://pioneers.io/global/athens/.

Επίσης, 5 startups θα παρουσιάσουν την ιδέα τους σε μία κριτική επιτροπή που θα αποτελείται από επιχειρηματίες, επενδυτές και εξειδικευμένους επαγγελματίες. Η νικήτρια εταιρία θα λάβει 1 δωρεάν εισιτήριο για το Pioneers Festival 2016 και απευθείας πρόσβαση στους Pioneers500. Οι Pioneers500 είναι η ετήσια επιλογή των 500 πιο ελπιδοφόρων early-stage τεχνολογικών εταιρειών παγκοσμίως.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου