Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2015

TEI Ιονίων Νήσων: Συγκίνησε η 68χρονη πτυχιούχος


Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές του έζησε το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων στην τελετή αποφοίτησης της 68χρονης Κατερίνας Πατηνιωτάκη.

Η Χανιώτισσα φοιτήτρια που, όπως είπε ο αντιδήμαρχος Κεφαλονιά Βαγγέλης Κεκάτος, «δίδαξε αντί να διδάσκεται», έκανε πραγματικότητα το όνειρο της ζωής της και ολοκλήρωσε της σπουδές της στο τμήμα Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων στην Κεφαλονιά.Η κ. Πατηνιωτάκη, πριν δυο χρόνια είχε και πάλι συγκλονίσει το Πανελλήνιο με την ομιλία της στο Δημοτικό Συμβούλιο για να παραμείνει ανοιχτό το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων στην Κεφαλονιά. Μία ομιλία που είχε κάνει τον γύρο των ΜΜΕ και των social media σε όλη την Ελλάδα.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι η αξιέπαινη αυτή κυρία που απέδειξε ότι ποτέ δεν πρέπει να σταματούμε την προσπάθεια, μέχρι το 2004 είχε ως μόνο εφόδιο γνώσεων το απολυτήριο του Δημοτικού Σχολείου. Τότε, σε ηλικία 57 ετών, αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα στη ζωή της και να γραφεί στο Εσπερινό Γυμνάσιο Χανίων για να συνεχίσει μετά στο Εσπερινό Λύκειο και να καταφέρει να μπει στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων το 2011.
Στην τελετή αποφοίτησης των φοιτητών του ΤΕΙ ευχαρίστησε πρώτον απ' όλους τον σύζηγό της που την στήριξε όλα αυτά τα χρόνια.


Την Παρασκευή  το μεσημέρι η 68χρονη απόφοιτη βραβεύτηκε από τον Δήμο Κεφαλονιάς.
ΠΗΓΗ: www.kefalonitikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου