Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2015

Miraggio Thermal Spa Resort: Νέα μεγάλη επένδυση στη Χαλκιδική


Το νέο 5άστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα (φωτορεαλιστικές απεικονίσεις), στην περιοχή Κάνιστρο, στο «πρώτο πόδι» (Κασσάνδρα) της Χαλκιδικής, θα αποτελέσει πυλώνα ανάπτυξης στην ευρύτερη περιοχή.

Στην πρώτη φάση της λειτουργίας του το συγκρότημα θα αποτελείται από 304 δωμάτια και σουίτες, τα περισσότερα εξ αυτών με ιδιωτική πισίνα.

Επιπλέον, το Miraggio Thermal Spa Resort θα διαθέτει πολλά εστιατόρια, εξωτερικές και εσωτερικές πισίνες, πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα συνεδρίων, θέατρο, παιδικό χωριό (kids club) κ.ά.

Όλα αυτά, μέσα σε ένα απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς τοπίο, σε έκταση 330 στρεμμάτων μπροστά σε παραλία 500 μέτρων.Επίσης το συγκρότημα θα διαθέτει κέντρο ευεξίας, αναζωογόνησης και αισθητικής, μοναδικό με ιαματικά νερά στην ευρύτερη περιοχή, σε έκταση περίπου 5000 τ.μ. σε τρεις ορόφους.

Επιπλέον, η μαρίνα του resort θα μπορεί να φιλοξενήσει 81 σκάφη αναψυχής.

Η δεύτερη φάση της επένδυσης περιλαμβάνει τη δημιουργία οικισμού 150 παραθεριστικών κατοικιών, οι οποίες θα διατεθούν κυρίως προς πώληση.

Η επένδυση, που υλοποιείται από την ανώνυμη ξενοδοχειακή και παροχής υπηρεσιών υγείας εταιρεία Med Sea Health, χρηματοδοτείται από Ρώσους επιχειρηματίες.

Δείτε ΕΔΩ περισσότερες λεπτομέρειες για το Miraggio Thermal SpaΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου