Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2015

ΓΓΔΒΜ: Δωρεάν σεμινάρια για νέους στον πρωτογενή τομέα


Έξι επιμορφωτικά σεμινάρια για νέους που θέλουν να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά στον πρωτογενή τομέα της οικονομίας διοργανώνει δωρεάν η Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς, Διεύθυνση Νέας Γενιάς.

Τομείς

Οι τομείς τους οποίους θα καλύψουν είναι οι: Ελαιοκομία, Αμπελουργία Κηπευτικές καλλιέργειες, Θερμοκήπια, Υδροπονία, Αρωματικά και Φαρμακευτικά φυτά, Άνυδροι Κήποι – Φυτοδώματα ( ταρατσόκηποι ) Αγροτουριστικών Μονάδων, Εδώδιμα Μανιτάρια: Καλλιέργεια- αξιοποίηση.

Διάρκεια

Τα σεμινάρια θα έχουν διάρκεια 50 ώρες το καθένα και θα υλοποιηθούν στην Αθήνα με τη συνεργασία του Τμήματος Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν νέοι και νέες, ηλικίας 24 έως και 40 ετών, άνεργοι και εργαζόμενοι.

Υποβολή Αιτήσεων

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015 και οι αιτήσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά από την Τρίτη 27.10.2015 έως και την Κυριακή 15.11.2015.

Για τα σεμινάρια: 1) Ελαιοκομία, 2) Αμπελουργία, 3) Κηπευτικές καλλιέργειες, θερμοκήπια, υδροπονία και 4) Αρωματικά και Φαρμακευτικά φυτά, οι αιτήσεις θα υποβάλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: akatsarou@minedu.gov.gr

Για τα σεμινάρια: 5) Άνυδροι Κήποι – Φυτοδώματα ( ταρατσόκηποι ) Αγροτουριστικών Μονάδων και 6) Εδώδιμα μανιτάρια: καλλιέργεια – αξιοποίηση, οι αιτήσεις θα υποβάλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: kthanopoulos@minedu.gov.gr .

Κατά την συμπλήρωση των θέσεων συμμετοχής θα δοθεί προτεραιότητα στους ανέργους νέες/νέους ενώ στην περίπτωση κατά την οποία ο αριθμός των ενδιαφερομένων υπερβαίνει τον αριθμό των προβλεπομένων θέσεων θα πραγματοποιηθεί δημόσια κλήρωση.

Πληροφορίες

Πληροφορίες Διεύθυνση Νέας Γενιάς Τμήμα Αναπτυξιακών Πρωτοβουλιών Απασχόλησης και Επιχειρηματικότητας Πανταζή Αθηνά: 210-3442492, Κατσαρού Άρτεμις: 210-3442491, Θανόπουλος Κώστας: 210-3442774.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου