Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Έκθεση «Ελλάδος Γεύση»: η πιο γευστική έκθεση έρχεται στο τέλος Νοεμβρίου


Από τις 27 έως και τις 30 Νοεμβρίου, το Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας θα γεμίσει με μια έκθεση που θα ετοιμάσει για εμάς το πιο ξεχωριστό πιάτο που δοκιμάσαμε τον τελευταίο καιρό!

Για 4 ημέρες, πριν φύγει ο Νοέμβριος, μια έκθεση που θα μας φέρει όλη την Ελλάδα στο πιάτο, μας περιμένει να τη… γευτούμε. Με κεντρική ιδέα να δώσει μια γεύση από τηγαστρονομία, τον τουρισμό και τον πολιτισμό της Ελλάδας, η έκθεση «Ελλάδος Γεύση»θα περιλαμβάνει live μαγειρική από γνωστούς σεφ, επιχειρήσεις με παραδοσιακά τρόφιμα και ποτά, κεντρικό παντοπωλείο και ελληνικό μπαρ, εκθέσεις φωτογραφίας και προβολές ταινιών, μουσικοχορευτικές παραστάσεις, επαγγελματικές συναντήσεις, ημερίδες για success stories και συνέδριο για την περιφερειακή ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα.

Με την Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» θα έχουμε την ευκαιρία να έρθουμε όλοι πιο κοντά στις ελληνικές περιφέρειες περισσότερο ως εντόπιοι και λιγότερο ως τουρίστες και να γνωρίσουμε από κοντά τη γαστρονομία της Ελλάδας, με κάθε πιθανό τρόπο, μέσα από τη μαγειρική, τα προϊόντα και την κουζίνα της.


Για μια ολοκληρωμένη γεύση από Ελλάδα, όμως, είναι απαραίτητη και η γνωριμία με τοντουρισμό της (ειδικές μορφές τουρισμού–αγροτουρισμός–εναλλακτικός τουρισμός), αλλά και με τον πολιτισμό της (ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες με οπτικοακουστικό εξοπλισμό για την προβολή του πολιτισμού με πολιτιστικές εκδηλώσεις που επιλέγει η Περιφέρεια, επιμέρους εκθέσεις φωτογραφίας, παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα, προβολές ταινιών, μουσικές εκδηλώσεις από κάθε ελληνική περιφέρεια κ.λπ).

Ας αποχαιρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο το φθινόπωρο, μέσα από μια έκθεση που θα μας συστήσει με τις 3 πιο σημαντικές πτυχές της χώρας μας.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής (για επαγγελματίες): http://alfaexpo.gr/portfolio_page/ellados-gefsi/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου