Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015

27-29/11, Καλαμάτα: Εκπαιδευτικό Τριήμερο Επιχειρηματικότητας "GreenHouse"


Tο VentureGarden σε συνεργασία με το In Situ διοργανώνουν το GreenHouse της Καλαμάτας από 27 έως 29 Νοεμβρίου 2015 στον φιλόξενο χώρο του Δημοτικού Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας. Τo GreenHouse είναι ένα δωρεάν εντατικό εκπαιδευτικό τριήμερο που βοηθά τους συμμετέχοντες να έρθουν πιο κοντά στην επιχειρηματική σκέψη και δράση!

Στόχος του GreenHouse είναι να βοηθήσει όσους έχουν μια ιδέα ή σκέφτονται να ξεκινήσουν κάτι δικό τους να αξιοποιήσουν εύκολα εργαλεία και να μειώσουν το ρίσκο τους. Στο σύντομο αυτό τριήμερο εξετάζουμε κάθε ιδέα σε βάθος και ετοιμάζουμε μια τελική παρουσίαση (ένα pitch). Οι συμμετέχοντες με τις καλύτερες ιδέες θα έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν στο πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα του VentureGarden στην Αθήνα παρακολουθώντας από απόσταση.

Το VentureGarden είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα υποστήριξης νέων επιχειρηματιών και ανθρώπων που βρίσκονται στο στάδιο επιχειρηματικής αναζήτησης και θέλουν να λάβουν την απαραίτητη εκπαίδευση για να κάνουν την ιδέα τους πραγματικότητα ή να δουν την ήδη υπάρχουσα επιχείρησή τους να αναπτύσσεται. Έχει δημιουργηθεί από δύο κορυφαία business schools της Ελλάδας, το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece στην Αθήνα και το Anatolia School of Business στη Θεσσαλονίκη. Πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Ελληνικής Πρωτοβουλίας (The Hellenic Initiative).

Από την υποστήριξη σε περισσότερες από 140 επιχειρηματικές ιδέες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, η ομάδα του VentureGarden φέρνει στο GreenHouse διαφορετικές γνώσεις και εμπειρίες. Παράλληλα, στο GreenHouse συμμετέχουν και επιχειρηματίες για να μοιραστούν την δική τους οπτική και να βοηθήσουν τους συμμετέχοντες στην πράξη.

Από την Αθήνα θα συμμετάσχουν ο angel investor Θοδωρής Μουλός και η Βίκυ Ντάλλας (9AM Media Labs, startup.gr), ενώ από την Καλαμάτα θα έχουμε μαζί μας τον Ηλία Σκενδερίδη (In Situ, Warr), την Χριστίνα Στριμπάκου (LIÁ), τον Ιπποκράτη Παπαδημητράκο (Mataora) και τον Θοδωρή Σπηλιώτη (ESURVEY).

Η συμμετοχή μπορεί να είναι είτε ατομική είτε ομαδική, ενώ ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και θα ισχύσει σειρά προτεραιότητας. Η συμμετοχή ομάδας προϋποθέτει ότι κάθε μέλος της θα υποβάλλει ξεχωριστά αίτηση συμμετοχής. Στο GreenHouse και το VentureGarden συμμετέχουν επιχειρηματίες από όλο το φάσμα της οικονομικής δραστηριότητας.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής θα βρείτε εδώ: www.venturegarden.gr/greenhouse. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με το athens@venturegarden.gr και το 2108964531 (εσωτ. 2288).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου