Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015

18/11, Ζάππειο Μέγαρο: «Η Αθήνα Επιχειρεί»


Η Αθήνα αποτελεί τη κοιτίδα του ευρωπαϊκού πολιτισμού. Στο πλαίσιο, λοιπόν, αυτό προωθούνται δράσεις με απώτερο στόχο την ανάπτυξη επιχειρηματικότητας και σειρά καινοτομιών στην πόλη. Την ενέργεια αυτή, που θα λάβει χώρα από τις 18 έως τις 25 Νοεμβρίου, στηρίζει ο Δήμος Αθηναίων.

Υπό τον τίτλο «Η Αθήνα Επιχειρεί», η δράση διοργανώνεται από το Δίκτυο Επιχειρηματικότητας του δήμου Αθηναίων, το «Επιχειρώ Κοινωνικά» και το Γραφείο Συνεδρίων και Επισκεπτών Αθηνών (ACVB) της Εταιρίας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών (ΕΑΤΑ), με τη συνεργασία 25 θερμοκοιτίδων, επιχειρήσεων, φορέων και πανεπιστημιακών ιδρυμάτων της πόλης.

Η εναρκτήρια εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου, στο Ζάππειο Μέγαρο, με ομιλητές τον δήμαρχο Αθηναίων κ. Γιώργο Καμίνη και τον CEO του Startup Lisboa κ. Joao Vasconcelos και τον κ. Άρη Δρόση, Επικεφαλής Τεχνολογικού Κέντρου Αθήνας της Nokia Networks Hellas.

Στόχος της δράσης

Με τη δράση “Η Αθήνα Επιχειρεί” ο δήμος Αθηναίων επιδιώκει να υποστηρίξει όλες τις αξιόλογες πρωτοβουλίες που αναπτύσσονται σχετικά με την επιχειρηματικότητα στην πόλη της Αθήνας. Παράλληλα, δείχνει και την πρόθεσή για τη συνολική αναπτυξιακή στρατηγική του δήμου Αθηναίων, για την περίοδο 2015 -2020. “Η Αθήνα Επιχειρεί” μαθαίνει – συνεργάζεται – αλλάζει.

Ποιοι θα συμμετέχουν

Συμμετέχοντες οργανισμοί στο «Η Αθήνα Επιχειρεί» είναι οι: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Εντός Αθηνών ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, ΕΠΙ.νοώ ΕΜΠ, Επιχειρώ Κοινωνικά, Θερμοκοιτίδα Νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας ΕΒΕΑ, Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας Δήμου Αθηναίων, Ρομάντσο, συνΑθηνά, Σύνδεσμος Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος, ACE - Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Action Finance Initiative (AFI), ALBA Graduate Business School, Athens Convention & Visitors Bureau, British Council, EkinisiLAB ΣΕΒ, Coins Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας, Europe Direct Δήμου Αθηναίων, Found.ation, Greek e-Commerce Association (GRECA), Innovathens, NOKIA, Orange Grove, Startup Safary, The Meet Market, Women on Top

Υποστηρικτές του «Η Αθήνα Επιχειρεί» είναι ο ραδιοφωνικός σταθμός Αθήνα 9.84, ο ραδιοφωνικός σταθμός EnLefko, το Europe Direct Δήμου Αθηναίων, το Αθηνόραμα και το athinorama.gr, το capital.gr, το epixeiro.gr και το συνΑθηνά.

Αν θέλετε να αποκτήσετε περισσότερες πληροφορίες για το παρόν event, μπορείτε να κλικάρετε στην ακόλουθη διεύθυνση: www.diktio.co/doingbusinessinathens 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου