Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2015

Συλλογή βραβείων κάνει η εταιρία Παπαστράτος…


Με δυο χρυσά βραβεία στο τσεπάκι της η Παπαστράτος συνεχίζει την παράδοση των διακρίσεων σε θέματα διοίκησης και ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού με τη βράβευσή της στο θεσμό HR Awards 2015.

Η εταιρία διακρίθηκε με δύο χρυσά βραβεία στην κατηγορία «Αριστεία στην Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» και στην κατηγορία «Καλύτερο Πρόγραμμα Ανάπτυξης Ταλέντων».

Επιπλέον, συγκέντρωσε τη μεγαλύτερη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής στο πρόγραμμα «Αριστεία στην Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» και ως νικήτρια εταιρία της βραδιάς κατέκτησε και το «Χρυσό Βραβείο του διαγωνισμού».

Το πρόγραμμα Bootcamp

Η διάκριση «Αριστεία στην Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» αφορά στο “Bootcamp” της Παπαστράτος, ένα πρόγραμμα που υλοποιείται από το 2012 και συνδυάζει, με αντισυμβατικό τρόπο, την εκπαίδευση και τη διασκέδαση. Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους όσον αφορά στην ανάπτυξη καριέρας, τη στοχοθέτηση, τη δημιουργία πλάνου ανάπτυξης και την ανατροφοδότηση με διαδραστικό και ψυχαγωγικό τρόπο. Το πρόγραμμα της Παπαστράτος έχει βραβευτεί από την Ευρωπαϊκή Ομάδα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού της Philip Morris International (PMI) κι έχει υιοθετηθεί από το κεντρικό τμήμα Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης και από όλες σχεδόν τις θυγατρικές εταιρείες της PMI.


Στην κατηγορία «Καλύτερο Πρόγραμμα Ανάπτυξης Ταλέντων», η Παπαστράτος απέσπασε βραβείο για την πρωτοβουλία “Young Management Team”, με στόχο την ανάπτυξη των ταλέντων της εταιρίας και τη δημιουργία και ανάδειξη της επόμενης γενιάς Διευθυντών. Η εργασία σε διατμηματικά projects, η στενή συνεργασία με την ομάδα Διοίκησης και η συνεχής καθοδήγηση βοηθούν τα μέλη του Young Management Team να αναπτύσσουν σημαντικές δεξιότητες και να κατανοούν σε βάθος την εταιρική κουλτούρα, σε συνθήκες «αγοράς» και όχι «εργαστηρίου».

Τόπο στα νιάτα…

Παράλληλα, η δυνατότητα που δίνεται στις ομάδες να παρουσιάζουν το έργο τους σε υψηλόβαθμα στελέχη της Philip Morris International παγκοσμίως αποτελεί σημαντική καινοτομία. Επιπλέον, με την ολοκλήρωση του προγράμματος, η Παπαστράτος αναλαμβάνει τη χρηματοδότηση (μερική ή ολική) ενός εκπαιδευτικού προγράμματος της επιλογής του κάθε συμμετέχοντα. Μέχρι σήμερα, η εταιρία έχει χρηματοδοτήσει κατά 50% πέντε μεταπτυχιακά προγράμματα ΜΒΑ και κατά 100 προγράμματα Coaching, Digital Marketing, mini MBA και Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού.

«Η μεγάλη επιτυχία μας στον διαγωνισμό αυτό, μας κάνει πραγματικά υπερήφανους. Μετά τις συνεχείς διακρίσεις μας ως το καλύτερο μέρος για να δουλεύει κάποιος και κορυφαίου εργοδότη (Best Place to Work και Top Employer), είναι άλλη μια αναγνώριση της συνεχούς προσπάθειάς μας να εφαρμόζουμε καινοτόμες πρακτικές και να επενδύουμε στην ανάπτυξη των ανθρώπων μας. Παραμένουμε προσηλωμένοι στη στρατηγική αυτή, με στόχο να γινόμαστε διαρκώς καλύτεροι. Να συνεχίσουμε να παρέχουμε σε κάθε εργαζόμενο ευκαιρίες για την ανάπτυξη τωνικανοτήτων του, δυνατότητες να εξελιχθεί επαγγελματικά και να πραγματοποιήσει τις φιλοδοξίες του», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων Σύμβουλος της Παπαστράτος κ. Χρήστος Χαρπαντίδης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου