Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

To πρώτο της κατάστημα στην Ελλάδα εγκαινίασε η δανέζικη Jysk


Το πρώτο κατάστημα της δανέζικης αλυσίδας καταστημάτων με είδη σπιτιού Jysk εγκαινιάστηκε προ ολίγων ημερών από τον  ιδρυτή και ιδιοκτήτη της Lars Larsen, ο οποίος, όταν ρωτήθηκε σχετικά με την απόφαση της εταιρείας να εισέλθει αυτή την περίοδο στην ελληνική αγορά, απάντησε: «Γιατί όχι στην Ελλάδα;».

«Πιστεύουμε στην Ελλάδα, η οποία ήταν μια από τις τελευταίες Ευρωπαϊκές χώρες στις οποίες δεν είχαμε ακόμα παρουσία. Έχουμε βρεθεί και στο παρελθόν σε χώρες που βρίσκονταν σε δύσκολη οικονομική κατάσταση και τα αποτελέσματά μας ήταν πολύ καλά. Στα καταστήματα Jysk οι πελάτες μας στην Ελλάδα θα μπορούν να βρουν εξαιρετικές προσφορές και να κάνουν ποιοτικές αγορές παρά την οικονομική κρίση», τόνισε χαρακτηριστικά.


Στα εγκαίνια του καταστήματος παραβρέθηκε επίσης ο Δανός πρέσβης Michael Braad που καλωσόρισε τη Jysk στην Ελλάδα και τόνισε το πόσο σημαντικό είναι να γίνονται νέες επενδύσεις που βοηθούν την ελληνική οικονομία.

Τον κ. Larsen συνόδευσαν στην Ελλάδα ο Jan Bogh, πρόεδρος και CEO της Jysk Group καθώς και αρκετά μέλη του διοικητικού συμβουλίου και του top management της μητρικής εταιρείας.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι τα εγκαίνια του πρώτου ελληνικού καταστήματος Jysk κάλυψε ζωντανά το μεγαλύτερο ειδησεογραφικό τηλεοπτικό κανάλι της Δανίας, το TV2, το οποίο είχε στείλει συνεργείο ακριβώς για αυτό το σκοπό αλλά και ελληνικά κανάλια και δημοσιογράφοι. Πέρα από τη live μετάδοση το TV2 ετοιμάζει ένα μεγαλύτερο θέμα σχετικά με την είσοδο της Jysk στην Ελλάδα, ενδεικτικό του ενδιαφέροντος που υπάρχει και στη Δανία για αυτή την κίνηση της Jysk.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου