Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2015

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Ευκαιρίες για καριέρα σε νέους επιστήμονες


Απόφοιτοι Πανεπιστημίων συμμετείχαν για μια ημέρα στο τελικό στάδιο διαδικασίας επιλογής του Graduate Trainee Program της Coca-Cola Τρία Έψιλον, που αναδεικνύει ταλαντούχους νέους και νέες εδώ και 25 χρόνια.

Στο Κέντρο Αξιολόγησης, οι νέοι εργάστηκαν ομαδικά και ατομικά σε μια σειρά από δραστηριότητες που τους έδιναν τη δυνατότητα να αναδείξουν τα ταλέντα τους, αλλά και να έρθουν κοντά στα στελέχη της εταιρείας.

Μέσα από τη διαδικασία αυτή και την αξιολόγηση από ομάδα στελεχών της Coca-Cola Τρία Έψιλον, επιλέγονται εκείνοι που έχουν όλα τα προσόντα για μια μακρόχρονη σταδιοδρομία στην εταιρεία.
Στόχος του προγράμματος είναι να δώσει την ευκαιρία στους νέους να εξοικειωθούν στην πράξη με κάθε πτυχή της δραστηριότητας της Coca-Cola Τρία Έψιλον και να προχωρήσουν σε αυτήν μέσα από θέσεις ευθύνης, αποτελώντας αναπόσπαστο κομμάτι της. Από την πρώτη ημέρα της ένταξής τους στην εταιρεία, οι νέοι απόφοιτοι έχουν την ευκαιρία να εφαρμόσουν και να εξελίξουν τις γνώσεις και δεξιότητές τους, μέσα από ένα ατομικό πλάνο ανάπτυξης που συνδυάζει εκπαίδευση και projects, δίπλα στους 1.500 ανθρώπους που αποτελούν τη δύναμη της Coca-Cola Τρία Έψιλον.

«Νιώθουμε προνομιούχοι να γνωρίζουμε μέσα από το Graduate Trainee Program, νέους και νέες οι οποίοι βλέπουν σ’ εμάς μια εταιρεία που εμπνέει, δημιουργεί αλλά κυρίως επενδύει και αναπτύσσει τους ανθρώπους της μέσα από τις ευκαιρίες που προσφέρει. Πιστεύουμε στους νέους, ενθαρρύνουμε τα όνειρα και τις φρέσκιες ιδέες και ανυπομονούμε να τους καλωσορίσουμε στην οικογένειά μας για να δημιουργήσουμε μαζί», δήλωσε η Τζίνα Κυβετού, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Coca-Cola Τρία Έψιλον, η οποία ξεκίνησε την καριέρα της στην εταιρεία ως Graduate Trainee.

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον υλοποιεί το Graduate Trainee Program ως ένα πρόγραμμα προσέλκυσης νέων αποφοίτων εδώ και 25 χρόνια. Διαχρονικά, περισσότεροι από 150 νέοι απόφοιτοι έχουν σταδιοδρομήσει στην εταιρεία, αναλαμβάνοντας υψηλόβαθμες θέσεις τόσο στην Coca-Cola Τρία Έψιλον όσο και στον Όμιλο της Coca-Cola HBC


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου