Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Την Παρασκευή 26 Ιουνίου στις 14.00 το Τwitter chat για την επιχειρηματικότητα μεταξύ ALBA και Metavallon


Τι χρειάζεται να γνωρίζουν όσοι θέλουν να αποκτήσουν επιχειρηματικές δεξιότητες; Πώς η θεωρία μετατρέπεται σε πράξη στην επιχειρηματικότητα; Πώς μπορεί κανείς να περιορίσει το ρίσκο σε μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα;

Aυτά είναι μερικά μόνο από όσα θα συζητηθούν την Παρασκευή 26 Ιουνίου στις 14.00 μέσω Twitter μεταξύ της Metavallon (@metavallon) και του ALBA Graduate Business School at The American College of Greece (@ALBA_edu).

Η ενδιαφέρουσα αυτή online ανταλλαγή απόψεων έχει τίτλο «Ανάπτυξη δεξιοτήτων για επιχειρηματική δραστηριότητα» (Βuilding Capacity for entrepreneurial growth).

Όσοι ενδιαφέρονται να την παρακολουθήσουν ή και να συμμετέχουν μπορούν να χρησιμοποιούν το hashtag #ALBAentrepreneurs και τα Twitter accounts @metavallon και @ALBA_edu.

Το ακαδημαϊκό περιβάλλον ενισχύει τη μοντέρνα επιχειρηματικότητα

Η συζήτηση θα επικεντρωθεί στο πως το ακαδημαϊκό περιβάλλον μπορεί να συμβάλλει αποτελεσματικά στην ενδυνάμωση της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Οι δύο πλευρές, ΑLBA και Metavallon, θα αναφερθούν μεταξύ άλλων και στα ακόλουθα:
  • Πώς αναπτύσσει κανείς τις απαραίτητες δεξιότητες για να γίνει επιτυχημένος επιχειρηματίας;
  • Πώς ένα ακαδημαϊκό ίδρυμα συνδράμει αποτελεσματικά στη βελτίωση του επιχειρηματικού κλίματος στη χώρα μας αλλά και διεθνώς;
  • Τι χρειάζεται να γνωρίζουν όσοι θέλουν να ελέγξουν το ρίσκο στα πρώτα τους βήματα;
Εάν είστε λοιπόν χρήστης του Twitter και σας ενδιαφέρει η επιχειρηματικότητα, μην παραλείψετε αυτή τη συζήτηση μεταξύ του ALBA Graduate Business School at The American College of Greece και της Metavallon, την Παρασκευή 26 Ιουνίου στις 14.00.

Εν τω μεταξύ, μπορείτε να δείτε προηγούμενα Twitter chats που διοργάνωσε πρόσφατα η Metavallon με ιδρυτή startup και με επενδυτή από το διεθνές δίκτυό της.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου