Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

13-14/6, INNOVATHENS: Crowdhackathon


Στις 13 και 14 Ιουνίου 2015 η Crowdpolicy σε συνεργασία με τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων INNOVATHENS οργανώνουν διήμερο Crowdhackathon με θέμα την υλοποίηση πρότυπης εφαρμογής κινητού τηλεφώνου (mobile app) για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής από τις καταναλωτικές συναλλαγές.

Οι διοργανωτές καλούν προγραμματιστές, αναλυτές, designers, οικονομολόγους, business consultants, επαγγελματίες, φοιτητές ή οποιονδήποτε ενδιαφέρεται και μπορεί να συμβάλει ενεργά στην υλοποίηση της εφαρμογής, κάθε ηλικίας άνω των 18, να συμμετέχουν στη διήμερη διοργάνωση.

Οι καλύτερες ομάδες θα βραβευθούν με χρηματικά έπαθλα και υπηρεσίες σε είδος. Θα δοθούν 3 χρηματικά βραβεία 5.000 ευρώ, 3.000 ευρώ και 2.000 ευρώ στους 3 βασικούς νικητές, τα οποία προσφέρει ο διεθνής πάροχος λύσεων Enterprise Mobility και mobile εφαρμογών, η GLOBO, ως Μεγάλος Χορηγός της διοργάνωσης.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν ατομικά ή με την ομάδα τους πρέπει να εγγραφούν μέσω της φόρμας https://www.eventora.com/el/Events/hackathon-apodei

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν ως developers για υλοποίηση της εφαρμογής, μέντορες για υποστήριξη στην υλοποίηση, ως επιχειρήσεις για συμβουλευτική συμμετοχή ή ως στελέχη του δημοσίου τομέα. Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ, υπάρχουν συγκεκριμένες θέσεις ανά ρόλο και ισχύει το μοντέλο first come first served.

Στόχοι του Crowdhackathon είναι να μπουν οι βάσεις για τη δημιουργία της εφαρμογής ώστε αυτή να αναπτυχθεί στη συνέχεια σε πλήρως λειτουργική μορφή, να ευαισθητοποιηθούν νέοι και νέες, προγραμματιστές, αναλυτές, οικονομολόγοι, μαθητές, φοιτητές ή επαγγελματίες κοκ, ώστε συμμετοχικά να δημιουργηθεί κάτι που θα ωφελήσει την κοινωνία μας, για το κοινό καλό και να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις νεανικής επιχειρηματικότητας, αφού μέσα από τη διαγωνιστική διαδικασία αυτή μπορεί να προκύψει μια νέα ομάδα ή εταιρία που θα συμβάλει μελλοντικά στην οικονομία της χώρας μας.

Τα Hackathons κινητοποιούν το ανθρώπινο κεφάλαιο των πόλεων στην κατεύθυνση ενός στόχου για το κοινό καλό, ενώ παράλληλα ωθούν την νεανική επιχειρηματικότητα και την καινοτομία. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στον σύνδεσμο: http://en.wikipedia.org/wiki/Hackathon

Πληροφορίες για το crowdhackathon

Όνομα και hashtag: #apodeiksi

Περισσότερες πληροφορίες:

κα Βίκυ Φωτεινού, vicky@crowdpolicy.com, 6936860163, 2122134475

Δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ.                              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου