Πέμπτη, 28 Μαΐου 2015

Start Tel Aviv: Μέχρι τις 05/06 οι συμμετοχές στο διεθνή διαγωνισμό Start Tel Aviv


Μέχρι την Παρασκευή 5 Ιουνίου θα πρέπει να έχουν υποβληθει οι αιτήσεις για συμμετοχή στο διεθνή διαγωνισμό Start Tel Aviv που διοργανώνουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα η Πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα και οοργανισμός Industry Disruptors-Game Changers.

Ο διαγωνισμός Start Tel Aviv απευθύνεται σε ελληνικές τεχνολογικέςstartups, οι οποίες βρίσκονται σε στάδιο αρχικής χρηματοδότησης και έχουν αναπτύξει ήδη ένα πρωτότυπο του προϊόντος της. Από τη διαγωνιστική διαδικασία θα προκύψει μία, η οποία θα έχει την ευκαιρία να ταξιδέψει στο Ισραήλ για να συμμετάσχει στο φεστιβάλ καινοτομίας DLD Tel Aviv Innovation Festival 2015, το οποίο φέτος θα λάβει χώρα στις 5-11 Σεπτεμβρίου.

Ο τελικός νικητής που θα κερδίσει το ταξίδι στο Ισραήλ θα αναδειχθεί σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουνίου στο InnovAthens.

Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στην τελική εκδήλωση pitching θα επιλεγούν από μία κριτική επιτροπή που θα αξιολογήσει τις αιτήσεις και θα αποτελείται από γνωστούς επιχειρηματίες και επενδυτές, όπως οΑπόστολος Αποστολάκης, ο Βασίλης Νικολόπουλος και ο Λουκάς Πηλίτσης.

Το φεστιβάλ DLD Tel Aviv Innovation Festival 2015 θεωρείται ως το μεγαλύτερο συνέδριο στη χώρα για τον τομέα της υψηλής τεχνολογίαςκαι κάθε χρόνο συγκεντρώνει εκατοντάδες εκπροσώπους από startup εταιρείες, επενδυτικά κεφάλαια, ιδιώτες επενδυτές και επενδυτικούς «αγγέλους» και στελέχη πολυεθνικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στη χώρα.

Η νικήτρια του ελληνικού σκέλους του διαγωνισμού Start Tel Aviv θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα το οποίο θα περιλαμβάνει παρακολούθηση διαλέξεων εργαστηρίων και συναντήσεις με εκπροσώπους από όλες τις πτυχές του ισραηλινού οικοσυστήματος.

Οι ενδιαφερόμενες εταιρείες μπορούν να δουν τους κανονισμούς και να υποβάλουν αίτηση στο διαγωνισμό, πατώντας εδώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου