Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Μεγάλη δωρεά της οικογένειας Καρέλια στο Νοσοκομείο Καλαμάτας


Ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό μεγάλης αξίας δώρισε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας η οικογένεια Καρέλια, σύμφωνα  με ανακοίνωσή της διοίκησης του Νοσοκομείου.

Η δωρεά, σύμφωνα με την ανακοίνωση, αφορά την προσφορά στην Ουρολογική Κλινική ενός σύγχρονου ενδοουρολογικού πύργου με συνοδό εξοπλισμό, που  αναβαθμίζει σημαντικά τις υπηρεσίες υγείας που προσφέρει η κλινική.

Με αφορμή την παραλαβή της δωρεάς του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού ο διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας, Γεώργιος Μπέζος, δήλωσε: «Εκφράζουμε τις μεγάλες μας ευχαριστίες και τη βαθιά μας ευγνωμοσύνη για ακόμη μια φορά απέναντι στην οικογένεια Καρέλια. Η έμπρακτη αγάπη της και η συνεχή της αρωγή και στήριξη προς το Νοσοκομείο όλων μας, το Νοσοκομείο Καλαμάτας, είναι καταγεγραμμένη διαχρονικά.

Η δωρεά επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά τη στενή σχέση της και το έντονο ενδιαφέρον της για την αναβάθμιση του Νοσοκομείου Καλαμάτας και τη δυνατότητά του να παρέχει υψηλές και ποιοτικές υπηρεσίες Υγείας. Ευχαριστούμε από καρδιάς τη κα Βικτωρία Καρέλια και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της, και τους ευχόμαστε πάντα υγεία και επιτυχίες».

Καταλήγοντας η ανακοίνωση αναφέρει ότι ευχαριστίες στην οικογένεια Καρέλια εξέφρασε και ο διευθυντής της Ουρολογικής Κλινικής Κωνσταντίνος Σκρεπέτης, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι «με αυτή την ξεχωριστή πράξη σας θα βοηθήσετε τα μέγιστα στην αναβάθμιση του έργου της Ουρολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου μας, με αποτέλεσμα να ωφεληθούν ουσιαστικά οι ασθενείς. Η προμήθεια αυτού του ενδοουρολογικού εξοπλισμού υψηλής ευκρίνειας θα προσφέρει μία πιο σύγχρονη χειρουργική αντιμετώπιση των ουρολογικών παθήσεων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου