Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

14/5, The HUB Events: Πανελλήνιο Συνέδριο για το Δίκαιο και τη Βιομηχανία της Μόδας


Tο Πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο για το Δίκαιο και τη Βιομηχανία της Μόδας (1st Fashion Law Conference) θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μαΐου 2015 και θα υπογραμμίσει την ανάγκη συνεργασίας των δυο κλάδων για τη θεσμοθέτηση ενός εξειδικευμένου νομικού πλαισίου, κατάλληλου να αναγνωρίσει και να καλύψει τις ιδιαίτερες ανάγκες της εν λόγω βιομηχανίας.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο The HUB Events (Αλκμήνης 5, Κάτω Πετράλωνα), την Πέμπτη, 14 Μαΐου 2015, από 09:00 έως 18:00 και ενδιαφέρει τόσο τους εξειδικευμένους νομικούς-δικηγόρους, όσο και τους σχεδιαστές και παραγωγούς μόδας.

Ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας, δίνοντας την αιγίδα του, θα συμμετάσχει στο συνέδριο με δύο εξειδικευμένους ομιλητές-στελέχη του. Συγκεκριμένα, θα αναπτυχθούν τα θέματα που αφορούν: - την εισαγωγή στο Δίκαιο Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας, με νομική και οικονομική θεώρηση ( Κ. Μαργέλλου, διευθύντρια νομικής υποστήριξης ΟΒΙ) - τις διαδικασίες προστασίας των σχεδίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Κ. Αμπατζής, διευθυντής καταθέσεων και χορηγήσεων τίτλων ΟΒΙ).

Επιπλέον, θα διαθέτει ειδικό εκθεσιακό "stand", στον ευρύτερο συνεδριακό χώρο, όπου εξειδικευμένο προσωπικό θα ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για τη δυνατότητα κατοχύρωσης και καλύτερης εκμετάλλευσης των δημιουργημάτων που σχετίζονται με το χώρο της μόδας. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: www.fashionlawconference.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου