Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2015

Συνεργασία της Trivago και της Visit Meteora


Προβολή των Μετεώρων σαν ιδανικός θρησκευτικός προορισμός μέσα από τη συνεργασία της τοπικής εταιρίας τουριστικής προβολής και της γνωστής πολυεθνικής.

Στο πλαίσιο της τουριστικής προώθησης του προορισμού Μετέωρα οι εταιρίες Τrivago και Visit Meteora συνεργάζονται στενά ώστε να παρουσιάσουν την περιοχή σαν ιδανικό θρησκευτικό προορισμό.

Η συνεργασία μεταξύ της τοπικής εταιρίας τουριστικής προβολής και της γνωστής πολυεθνικής προέκυψε για την καλύτερη δυνατή προώθηση και προβολή της περιοχής μας.

Ο Μάρτιος μέσα από το ιστολόγιο της Trivago είναι αφιερωμένος μήνας στα Μετέωρα. Μπορείτε να βρείτε το κείμενο εδώ. Ήδη σε κείμενα που δημοσιεύθηκαν στο ταξιδιωτικό ιστολόγιο για το Θρησκευτικό τουρισμό στην Ελλάδα υπάρχουν παραπομπές προς την σελίδα παρουσίασης προορισμού www.visitmeteora.travel.

Μέσα από το ιστολόγιο της trivago το checkin.trivago.gr θα παρουσιαστούν μια σειρά ταξιδιωτικών άρθρων για τη συγκεκριμένη περίοδο της άνοιξης, τις κυρίες εκδηλώσεις, συμβουλές, τα must visit, τα κρυμμένα σημεία του προορισμού, την οπτική ενός ντόπιου για το μέρος που ζει, όλα τα παραπάνω με έμφαση στο Θρησκευτικό τουρισμό.


Γιώργος Σιαμουρέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου