Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2015

16-17/3, Τεχνόπολη: Διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο από την Samsung


Η Samsung Electronics Hellas και το INNOVATHENS διοργανώνουν το 10ο Samsung Service Lab Workshop στις 16 και στις 17 Μαρτίου 2015. Το workshop θα πραγματοποιηθεί στον ομώνυμο Κόμβο Καινοτομίας και επιχειρηματικότητας που δημιούργησε η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηνών σε συνεργασία με έξι συνδέσμους καινοτόμων επιχειρήσεων.

Το διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο, συνολικής διάρκειας οκτώ ωρών, θα προσφέρει τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες για παροχή επισκευαστικών υπηρεσιών σε smartphones. Απευθύνεται σε φοιτητές, σπουδαστές και ανέργους, με τεχνική κατεύθυνση στον τομέα των ηλεκτρονικών/ τηλεπικοινωνιών.

Ο στόχος του workshop “Samsung Service Lab” είναι η γνωριμία με τις after sales διαδικασίες υποστήριξης πελατών και πιο συγκεκριμένα η διάδοση τεχνογνωσίας σχετικά με το επισκευαστικό μέρος, η διαχείριση δεικτών ποιότητας καθώς και η διαχείριση πελατών.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο ακόλουθο link www.samsung.com/gr/innovathens/ ή να στείλουν email στην κα. Γωγώ Μπαρούφη, gbaroufi@innovathens.gr,αναφέροντας το όνομα και την ημερομηνία του εργαστηρίου.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Η είσοδος για τις εκδηλώσεις του INNOVATHENS πραγματοποιείται από την οδό Πειραιώς 100.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου