Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Eπιτυχημένη παρουσία της Ελλάδας στην International Green Week του Βερολίνο


Με μεγάλη επιτυχία παρουσιάστηκε η ελληνική συμμετοχή, την οποία διοργάνωσε η GREAT - Trade Exhibitions & Exports στη μεγαλύτερη καταναλωτική έκθεση στην Ευρώπη για τον κλάδο των τροφίμων και ποτών, International Green Week, στο Βερολίνο.

Ειδικότερα, από την Ελλάδα συμμετείχαν 13 ελληνικές επιχειρήσεις και συγκεκριμένα οι: BIOselect, CANDIA NUTS SA, DEAR CRETE - KALABOKIS SA, GREAT - Trade Exhibitions and Exports, HELLENIC SPIRULINA NET, KRITI FEINKOST GmbH, LYRARAKIS WINES, MAM FOODS, NOVACERT, OLIVE SPA, ORANGE VALLEYS - KONSTANTINOY ELENI, REGION OF CRETE και TRADITIONAL HANDMADE HALVA.

Η παρουσίαση των ελληνικών προϊόντων έγινε μέσα σε μια άρτια και καλοσχεδιασμένη εκθεσιακή παρουσία με το νέο brand της εταιρίας GREAT “Great Greek Goods” και ξεχώρισε ανάμεσα από δεκάδες συμμετοχές χωρών απ’ όλο τον κόσμο τραβώντας την προσοχή χιλιάδων επισκεπτών, που πλημμύρισαν το ελληνικό περίπτερο. Ανάμεσα στα προϊόντα που προβλήθηκαν, δίπλα σε «κλασσικές» αξίες όπως ελαιόλαδο, φέτα, κρασί, βότανα, μέλι, χαλβά, παραδοσιακές πίτες και προϊόντα κρέατος, παρουσιάστηκαν και νέες προτάσεις όπως καραμελωμένοι ξηροί καρποί, βιολογικά κουλουράκια, φυσικά καλλυντικά, σπιρουλίνα κ.ά.

Η Περιφέρεια Κρήτης ήταν ο χορηγός της ελληνικής συμμετοχής και με καθημερινές γευστικές δοκιμές παραδοσιακών Κρητικών προϊόντων κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον και ενίσχυσε την προσέλευση των επισκεπτών στο Ελληνικό Περίπτερο καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης.
Η International Green Week είναι μια γιορτή για τους Γερμανούς καταναλωτές, που κατακλύζουν για 10 ημέρες το εκθεσιακό κέντρο Messe Berlin με έναν πρωτοφανή όγκο που ξεπερνά τους 400.000 επισκέπτες.

Επίσημος αντιπρόσωπος του Εκθεσιακού Οργανισμού του Βερολίνου για την Ελλάδα είναι το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου