Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

ΕΕΔΕ: μεταπτυχιακό προγράμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Αλεξανδρούπολη


Νέα σειρά, την 53η για τη Θεσσαλονίκη, του μεταπτυχιακού προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, διοργανώνει το Τμήμα Μακεδονίας της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ).

Το Πρόγραμμα έχει διάρκεια 18 μηνών και θα ξεκινήσει τις εργασίες του την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015.

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων της ΕΕΔΕ, είναι σχεδιασμένο για στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών τα οποία επιθυμούν να μάθουν τις αρχές και τη μεθοδολογία του επιστημονικού μάνατζμεντ, να ανανεώσουν και να εκσυγχρονίσουν τις επαγγελματικές τους γνώσεις, να αναπτύξουν τις ικανότητές τους ως στελέχη σε θέσεις ευθύνης.

Η θεματολογία του προγράμματος αποτελεί ένα συνδυασμό θεωρίας και πρακτικής, με βάση την ελληνική πραγματικότητα πάνω σε θέματα που αφορούν στην οργανωσιακή συμπεριφορά, μάρκετινγκ, χρηματοικονομικά, παραγωγή και ολική ποιότητα, επιχειρησιακή στρατηγική, διοίκηση πληροφορίας και ανάπτυξης προσωπικών ικανοτήτων.

Το πρόγραμμα πανελλαδικά έχει περισσότερους από 4.000 αποφοίτους και επιτυχημένη διαδρομή σε 26 πόλεις σε όλη την Ελλάδα.

Για το 2015, εκτός της σειράς της Θεσσαλονίκης, προγραμματίζονται για το πρώτο εξάμηνο του 2015 και οι ενάρξεις δύο ακόμη σειρών, στη Λάρισα και στην Αλεξανδρούπολη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου