Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου 2015

Άτοκη χρηματοδότηση 700.000 ευρώ σε start-up εταιρείες

Τη δυνατότητα να διεκδικήσουν άτοκη χρηματοδότηση, ύψους 700.000 ευρώ, έχουν ελληνικές νεοφυείς επιχειρήσεις (start-up) που θα υποβάλουν αιτήσεις για συμμετοχή στη διαδικασία για την ανάδειξη των νικητών στο Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας.

Η υποβολή των σχετικών αιτήσεων ολοκληρώνεται στις 4 Μαρτίου 2015, ενώ από την στιγμή της ανακοίνωσης της έναρξης του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας 2015, μέχρι σήμερα έχουν υποβληθεί περισσότερες από 180 επιχειρηματικές ιδέες, οι οποίες στη συνέχεια θα αξιολογηθούν από την κριτική επιτροπή του βραβείου.


Οι νικητές του 2015 θα μοιραστούν συνολικό ποσό χρηματοδότησης έως 700.000, το οποίο παρέχεται από τον Όμιλο Libra Group και τους εταίρους του βραβείου. Επιπλέον, σε κάθε νικητή παρέχεται συμβουλευτική καθοδήγηση (mentorship) από ανώτερο στέλεχος επιχείρησης, καθώς και εξειδικευμένη υποστήριξη από - κυρίως ελληνικές - επιχειρήσεις.


Συμμέτοχοι στο πρόγραμμα του βραβείου είναι η Τράπεζα Πειραιώς, η εταιρεία επενδύσεων και ανάπτυξης ακινήτων Jalouise Pty Ltd από την Αυστραλία και ο Δημήτρης Γουλανδρής.


Το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας ιδρύθηκε το 2012 και βραβεύει κάθε χρόνο έναν έως και πέντε νικητές, παρέχοντάς τους όλους τους απαιτούμενους πόρους, προκειμένου να υλοποιήσουν με επιτυχία τις επιχειρηματικές τους ιδέες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου