Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Στις 12 Φεβρουαρίου λήγει η προθεσμία για τις προσλήψεις στην Τράπεζα Ελλάδος


Η Τράπεζα της Ελλάδος έχει προκηρύξει σαράντα οκτώ (48) προσλήψεις ειδικού επιστημονικού προσωπικού με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Οικονομική Επιστήμη ή Χρηματοοικονομική /Τραπεζική ή Λογιστική/Αναλογιστική ή Στατιστική/Οικονομετρία ή Ελεγκτική για τις ανάγκες υπηρεσιακών μονάδων του Κεντρικού Καταστήματός της.

Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει από την Τράπεζα της Ελλάδος, η οποία θα επικουρείται στο έργο της από τη Διεύθυνση Επιλογής Στελεχών της εταιρείας «ICAP Advisory AE» σύμφωνα με τα αναφερόμενα στην αναλυτική προκήρυξη.

Αιτήσεις θα υποβάλλονται, μόνο ηλεκτρονικά, μέχρι και την Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2015 (ώρα 17:00).

Οι υποψήφιοι που θα κριθούν επικρατέστεροι κατά την προκαταρκτική διαδικασία θα κληθούν να προσκομίσουν στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού και Οργάνωσης της Τράπεζας τα παρακάτω δικαιολογητικά προς έλεγχο:

1. Επικυρωμένα αντίγραφα όλων των τίτλων σπουδών και, προκειμένου περί αλλοδαπών τίτλων σπουδών, επίσημες μεταφράσεις τους στην ελληνική γλώσσα,

2. Πράξη αναγνώρισης από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. για τους κατόχους τίτλων σπουδών του εξωτερικού,

3. Βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα για την απόδειξη της ασφαλισμένης εργασιακής προϋπηρεσίας, καθώς και κάθε άλλο σχετικό πρόσφορο στοιχείο (συμβάσεις, δελτία/τιμολόγια παροχής υπηρεσιών κτλ.).

Μετά τον έλεγχο, οι υποψήφιοι που έχουν προσκομίσει τα ανωτέρω δικαιολογητικά θα κληθούν σε συνέντευξη από Επιτροπή της Τράπεζας της Ελλάδος, η οποία θα αξιολογήσει την κατάρτιση, τις ικανότητες και τα τυχόν πρόσθετα προσόντα, την εργασιακή προϋπηρεσία, τη δυνατότητα πρόσφορης παροχής υπηρεσιών προς την Τράπεζα σε συνδυασμό με την προσδοκώμενη διάρκεια της εργασιακής σχέσης, καθώς και τη συνολική εικόνα και προσωπικότητα των υποψηφίων.

Η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί στο Κεντρικό Κατάστημα της Τράπεζας στην Αθήνα (Ελ. Βενιζέλου 21) σε ημερομηνία που θα γνωστοποιηθεί εγκαίρως στους υποψηφίους. Πληροφορίες θα παρέχονται στα τηλέφωνα 210 7200155, 210 7200319, 210 7200000, 210 3202074 καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 έως 18:00).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου