Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Η καλή φήμη περνάει από τα Famous Brands


Για 9η συνεχόμενη χρονιά οι καταναλωτές αναδεικνύουν τις εταιρείες με την καλύτερη φήμη στην Ελλάδα με την ψήφο τους στα Famous Brands.

Ποία είναι η εικόνα για τις εταιρείες που ερχόμαστε σε καθημερινή επαφή με τα προϊόντα τους; Για ποιο κλάδο έχουμε την καλύτερη εικόνα; Απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά δίνει η έρευνα Famous Brands η οποία αποτελεί τον βασικό θεσμό αξιολόγησης της φήμης μαρκών και κλάδων στην Ελλάδα. Στόχος του θεσμού είναι να αναδείξει και το 2014, για ένατη συνεχόμενη χρονιά, τις μάρκες που κατέχουν την καλύτερη φήμη και εμπιστοσύνη σε 43 διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσίες στην Ελλάδα.

Το βασικό επιστημονικό πλεονέκτημα της έρευνας Famous Brands είναι ότι στο επίκεντρο βρίσκονται οι ίδιοι οι καταναλωτές, οι οποίοι αυθόρμητα και χωρίς τη χρήση λίστας “ψηφίζουν” ποιες είναι οι μάρκες με την καλύτερη φήμη σε κάθε μία από τις κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών που εξετάζονται.

Η έρευνα η οποία πραγματοποιείται με την μέθοδο C.A.W.I. (Computer Assisted Web Interviews) αξιολογεί 42 κατηγορίες Προϊόντων και Υπηρεσιών, 20 κλάδους της Ελληνικής Οικονομίας και μια ΜΚΟ. Επίσης ζητείται από τους συμμετέχοντες η αυθόρμητη αξιολόγηση αναφορικά με ποιες είναι οι εταιρείες με τη καλύτερη φήμη σε μία σειρά από τα 6 χαρακτηριστικά που αποτελούν τους κύριους πυλώνες της φήμης.

Το δείγμα είναι αντιπροσωπευτικό του πληθυσμού σε άντρες – γυναίκες, ηλικίας 18-64 και κάθε ερωτώμενος απαντάει σε 7 κατηγορίες ενώ η κάθε κατηγορία έχει από 150 έως 170 αξιολογήσεις.

Εδώ μπορείτε να ψηφίσετε στον διαγωνισμό και να μπείτε αυτόματα στην κλήρωση για τρεις δωροεπιταγές για ψώνια σε σούπερ μάρκετ.



Κωστής Χριστοδούλου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου