Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

ΕΒΕΘ: Ημερίδα για τις επιχειρηματικές ευκαιρίες στη Νιγηρία


Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν οι επιχειρηματικές ευκαιρίες και οι προοπτικές συνεργασίας με την Νιγηρία.

Ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Doing Business in Nigeria» συνδιοργανώνουν η πρεσβεία της Νιγηρίας στην Αθήνα, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014, στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα διαλέξεων του ΕΒΕΘ (Τσιμισκή 29, 2ος ορ.), στη Θεσσαλονίκη.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης χαιρετισμό θα απευθύνουν εκπρόσωποι των δυο Επιμελητηρίων, καθώς και ο πρόεδρος του Ελληνο-Νιγηριανού Επιμελητηρίου, Νίνος Γιαμμάκης. Στη συνέχεια ο πρέσβης της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Νιγηρίας, Ayodeji Ayodele, θα παρουσιάσει τις επιχειρηματικές ευκαιρίες και τις προοπτικές συνεργασίας με τη Νιγηρία και θα ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες για την επικείμενη διοργάνωση ελληνικής επιχειρηματικής αποστολής στη Νιγηρία στις 5-10 Νοεμβρίου 2014. Η ομιλία του πρέσβη θα πραγματοποιηθεί στην αγγλική γλώσσα και θα υπάρχει διερμηνεία.

Οι επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να μετάσχουν στην ημερίδα, παρακαλούνται να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του ΕΒΕΘ, www.ebeth.gr - πεδίο «σημαντικά θέματα»- προκειμένου να συμπληρώσουν την on line δήλωση συμμετοχής, μέχρι τις 14.10.14. Επίσης, για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου & Εκδόσεων του ΕΒΕΘ (τηλ. 2310-370132).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου