Δευτέρα, 6 Οκτωβρίου 2014

7/10, Public Συντάγματος: Σύντομα «μαθήματα» για τις startups


Οι εκδηλώσεις παρουσιάσεων και συζητήσεων για την νέα επιχειρηματικότητα και τις startups επιστρέφουν στο Public σε συνεργασία με το Startupper.gr, την πρώτη ελληνική online έκδοση αφιερωμένη στην startup επιχειρηματικότητα που δημιούργησε το site επιχειρηματικής ενημέρωσης EMEA.gr.

Το Public Συντάγματος θα φιλοξενήσει μέχρι και το τέλος Δεκεμβρίου έξι συνεδρίες, όπου επιτυχημένοι επαγγελματίες από τον χώρο της επιχειρηματικότητας και της τεχνολογίας θα παραδώσουν σύντομα "μαθήματα" και θα απαντήσουν στις ερωτήσεις του κοινού για τα θέματα που τους απασχολούν. Δείτε τα Startup Crash Courses στο Public blog (http://blog.public.gr/) και συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής.

Η πρώτη εκδήλωση του δεύτερου κύκλου πραγματοποιείται την Τρίτη 07 Οκτωβρίου στις 19:00. Προσκεκλημένος είναι ο Μπάμπης Διβάρης, λογιστής - φορολογικός σύμβουλος στην εταιρεία PDZ Audit, ο οποίος θα αναφερθεί στον οικονομικό και φορολογικό σχεδιασμό μίας νέας επιχείρησης καθώς και στο θεσμικό περιβάλλον και στο νομικό πλαίσιο που διέπει την ίδρυση μίας επιχείρησης στην Ελλάδα. 

Επίσης, στο φορολογικό πλαίσιο που διέπει τη λειτουργία των επιχειρήσεων στην Ελλάδα καθώς και στο λογιστικό πλαίσιο, με έμφαση στα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα, σε σύγκριση με τα ελληνικά. Επιπλέον στις υποχρεώσεις και τα ωφελήματα που προκύπτουν από το θεσμικό πλαίσιο για τους νέους επιχειρηματίες, ενώ τέλος θα αναφερθεί και στα βασικά φορολογικά χαρακτηριστικά χωρών που κερδίζουν το ενδιαφέρον κυρίως των τεχνολογικών εταιρειών, όπως είναι η Κύπρος, η Αγγλία και η Ιρλανδία. 

Ο Μπάμπης Διβάρης είναι έμπειρος λογιστής, με εξειδίκευση στη φορολογική νομοθεσία και στην έναρξη επιχειρήσεων. Έχει εργασθεί ως Οικονομικός Διευθυντής και Προϊστάμενος Λογιστηρίων σε θυγατρικές και υποκαταστήματα πολυεθνικών εταιρειών όπως FCE Bank, Maersk, Thomas Cook, Deloitte, Werfen. Έχει διατελέσει καθηγητής Φορολογικής Νομοθεσίας στο Saint George College. Διαθέτει ιδιαίτερη εμπειρία στην έναρξη, στελέχωση και οργάνωση οικονομικών τμημάτων.

Τα Public (http://www.public.gr) και το Startupper.gr (http://www.startupper.gr) σε περιμένουν την Τρίτη, 07 Οκτωβρίου 2014 στις 19.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων στον 5ο όροφο του Public Συντάγματος, για να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις σου σχετικά με την ίδρυση μίας νέας επιχείρησης!

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη και δωρεάν, ωστόσο ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής τώρα: http://blog.public.gr/event/ta-startup-crash-courses-babis-divaris.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου