Μια σειρά από δραστηριότητες, μεταξύ των οποίων σεμινάρια, συγκριτικές γευσιγνωσίες και συζητήσεις με βάση την ιστορία, την παραγωγή και την πορεία των αποσταγμάτων (ρούμι και ουίσκι), από γνωστούς επαγγελματίες της βιομηχανίας, θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου & την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, από τις 11.00 μέχρι τις 20.00, στο Ζάππειο Μέγαρο, στο κέντρο της Αθήνας.
Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τα δύο μεγάλα αποστάγματα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου