Ο Julien Beaulieu εντυπωσίασε στο “Salon du Chocolat” που έλαβε χώρα στο Μονακό στις 10 Οκτωβρίου. Στο ντεφιλέ μόδας με φορέματα από σοκολάτα και θέμα την όπερα παρουσίασε ένα “φόρεμα” από βαρύτιμο βελούδο και “χρυσό”, αναπαράσταση της αυλαίας της Όπερας Γκαρνιέ στο Μόντε Κάρλο, με το πριγκηπικό οικόσημο στην κορυφή, όλα από σοκολάτα.
Ο διάσημος Julien Beaulieu είναι από το 2006 Chef Patissier στο διακεκριμένο εστιατόριο “L’Intempo”, ένα από τα καλύτερα του Πριγκηπάτου του Μονακό, ενώ έχει μαθητεύσει δίπλα στους μεγαλύτερους chefs patissiers. Είναι ειδικευμένος στις δημιουργίες από σοκολάτα αλλά και στην γλυπτική με ζάχαρη, Επίσης ειδικεύεται στα μικρά γλυκά, bonbons & mignardises για ζαχαροπλαστεία. Έχει κερδίσει πολλά βραβεία σε διεθνείς και άλλους διαγωνισμούς.
Ο Julien Beaulieu θα είναι παρών στο 6ο σεμινάριο γαλλικής ζαχαροπλαστικής που θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου (από 17:00 έως 20:30), στο Sofitel Athens Airport, στα γαλλικά, με ταυτόχρονη μετάφραση στα ελληνικά.
Οι ενδιαφερόμενοι θα λάβουν πιστοποίηση παρακολούθησης.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου