Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Στην Ελλάδα φέρνει το CNN o Δημήτρης Γιαννακόπουλος


Μετά την Huffington Post που έρχεται στην Ελλάδα, από την 24Media ακόμη ένας δημοσιογραφικός οργανισμός, με διαφορετικό ωστόσο προφίλ από την ιστοσελίδα της Ελληνοαμερικανίδας, Arianna Huffington, έρχεται στην χώρα μας.

Συγκεκριμένα ο όμιλος DPG Group του Δημήτρη Γιαννακόπουλου φέρνει στην Ελλάδα το CNN, δημιουργώντας την ελληνική "version" του CNN, εκμεταλλευόμενος έτσι την δυναμική των portals που διαχειρίζεται και ιδιαίτερα την υψηλή επισκεψιμότητα του NEWSBOMB.gr.

Προς το παρόν δεν έχει διαρρεύσει κάτι σχετικά με την ομάδα που θα διαχειριστεί το domain name της αμερικανικής ιστοσελίδας, στην ελληνική "version", ούτε και κάτι σχετικά την πολιτική που θα ακολουθήσει το ελληνικό σκέλος – πλέον – του CNN. Ωστόσο σίγουρο θα πρέπει να θεωρείται το γεγονός ότι κάποια στοιχεία θα παραμείνουν στις "γραμμές" που χαράσσει ο αμερικανικός όμιλος σε όλες τις χώρες που έχει παρουσία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη έχει δημιουργηθεί ήδη σχετικός λογαριασμός στο Twitter @CNNGreece γεγονός που ίσως παραπέμπει και στο domain name που θα "στηθεί" το "ελληνικό" CNN. Σημειώνεται ότι το CNNGreece.com "οδηγεί" στα νέα που αφορούν την Ευρώπη στο CNN.com, ενώ "κλεισμένο" είναι και το CNN.gr.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου