Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Get Mobile: Ένα μοναδικό δίκτυο // Κινητικότητα και θέσεις εργασίας στην ΕΕ

Αγαπητές φίλες,

Εκ μέρους του Ελληνικού Συνδέσμου νέων Επιχειρηματιών Αθηνών Πειραιώς και Περιχώρων (ΕΣΥΝΕ), θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τοGet Mobile Project και το πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από την εγγραφή της επιχείρησης σας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του. Η εγγραφή είναι πολύ απλή αλλά και πολύ σημαντική γιατί θα δώσει στην επιχείρησή σας τη δυνατότητα να εκμεταλλευτεί τις νέες ιδέες που μπορεί να προσφέρει μια γυναίκα άνεργη, απόφοιτος ή υποαπασχολούμενη στον κλάδο Business και Sciences (BS), μέσω πρακτικής άσκησης στην επιχείρηση σας. Από την πλευρά της, η επιχείρηση σας δεν θα επιβαρυνθεί με κάποιο επιπλέον κόστος μιας και τα προγράμματα κινητικότητας χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ε.Ε.)
.
  
Τι μπορεί να σας προσφέρει μια εκπαιδευόμενη;
  • Νέες ιδέες και τρόπους σκέψης για την βελτίωση των δραστηριοτήτων σας
  • Γνώσεις σε επαγγελματικά πεδία και εξειδικευμένους τομείς τις οποίες το διαθέσιμο ανθρώπινο δυναμικό δεν διαθέτει
  • Διαπολιτισμική γνώση και δεξιότητες
  • Δημιουργία επαφών και διασυνδέσεων σε ευρωπαϊκό επίπεδο
Η ιδανική υπάλληλος μπορεί να σας ψάχνει αυτή τη στιγμή κάπου στην Ευρώπη. Γιατί να την αφήνετε να περιμένει ενώ μπορείτε και οι δυο να βγείτε κερδισμένοι;
Η στήριξη σας είναι πολύτιμη! 
Κάντε σήμερα εγγραφή στην πλατφόρμα Get Connected Zone:
http://getmobileproject.eu/get-connected-zone-form/

Με την ολοκλήρωση της εγγραφής σας, σας παρέχεται η δυνατότητα να αναζητήσετε τις κατάλληλες υποψήφιες μέσα από τη βάση δεδομένων της πλατφόρμας. Επίσης, μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα βιογραφικά των εγγεγραμμένων γυναικών. Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει κάποιο προφίλ, μπορείτε να επικοινωνήστε απευθείας με την ενδιαφερόμενη. 

Τι είναι το Get mobile;

Το Get mobile (http://getmobileproject.eu/) είναι ένα καινοτόμο ευρωπαϊκό έργο στο οποίο συμμετέχουν 6 χώρες (Ελλάδα, Ισλανδία, Ιταλία, Ολλανδία, Τουρκία, Ηνωμένο Βασίλειο) και έχει ως στόχο να παρέχει εκπαιδευτικό και συμβουλευτικό υλικό σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ειδικότερα σε πολύ μικρές επιχειρήσεις, και σε γυναίκες που έχουν αποφοιτήσει πρόσφατα, ειδικά σε άνεργες ή σε υποαπασχολούμενες του κλάδου Business & Sciences (BS) προκειμένου να ενθαρρύνει τις δύο αυτές υπόεκπροσωπούμενες ομάδες στόχους να συμμετέχουν σε ευρωπαϊκά προγράμματα κινητικότητας.
Η πλατφόρμα του Get Connected φέρνει σε επαφή γυναίκες αποφοίτους και μικρομεσαίες επιχειρήσεις από τις χώρες που συμμετέχουν στο Get Mobile και επιθυμούν να προσλάβουν εκπαιδευόμενες για θέσεις πρακτικής στην επιχείρησής τους.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο: http://getmobileproject.eu/