Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Σεμινάρια 50 ωρών για Νέους Αγρότες στην Θεσσαλονίκη από το Υπ. Παιδείας

Η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς συνεχίζοντας την προσπάθεια ενημέρωσης και στήριξης των νέων που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στον πρωτογενή τομέα της οικονομίας, ξεκινά συνεργασία στο πλαίσιο του προγράμματος «Τριπτόλεμος», με Τμήμα Γεωπονίας της Σχολής Γεωπονίας, Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, υλοποιώντας ( το χρονικό διάστημα Νοέμβριος - Δεκέμβριος 2013 και Ιανουάριος - Φεβρουάριος 2014 ) σεμινάρια βραχείας εκπαίδευσης διάρκειας 50 ωρών το καθένα, για νέους ηλικίας 24 έως και 40 ετών, στα εξής αντικείμενα:
1.Αιγοπροβατοτροφία (για να δείτε το πρόγραμμα πατήστε εδώ)
2.Αρωματικά - Φαρμακευτικά Φυτά (για να δείτε το πρόγραμμα πατήστε εδώ)
3.Βοοτροφία (για να δείτε το πρόγραμμα πατήστε εδώ)
4.Χοιροτροφία (για να δείτε το πρόγραμμα πατήστε εδώ)

Τα σεμινάρια θα ξεκινήσουν στις 16 Δεκεμβρίου, με συμμετοχή είκοσι ατόμων ανά αντικείμενο.

Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής θα γίνεται, από την Παρασκευή 22.11.2013 έως και τη Δευτέρα 09.12.2013 και ώρα 12:00 π.μ. , ηλεκτρονικά στο e-mail:a.katsarou@neagenia.gr

Σε περίπτωση υποβολής μεγαλύτερου αριθμού αιτήσεων από τον αριθμό συμμετεχόντων που προβλέπεται, θα πραγματοποιηθεί δημόσια κλήρωση. Σε αυτή την περίπτωση θα δοθεί προτεραιότητα σε άνεργους νέους.

Οι εκπαιδευόμενοι θα καταβάλλουν ποσό συμμετοχής 50€ (πενήντα ευρώ), που θα κατατεθεί σε λογαριασμό Τραπέζης του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης,.


Πληροφορίες

Δ/νση Αναπτυξιακών Πρωτοβουλιών Απασχόλησης,

Τμήμα Αναπτυξιακών Δραστηριοτήτων Νεολαίας

Πανταζή Αθηνά 210-2599432 

Κατσαρού Άρτεμις 210-2599434