Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου η κατάθεση καινοτόμων ιδεών στο Cosmote Startup

Σε εξέλιξη βρίσκεται η υποβολή συμμετοχών στην πρωτοβουλία Cosmote Startup της Cosmote, σε συνεργασία με την ΕΕΔΕ, το φορέα επιχειρηματικότητας foundation και την OTEAcademy. Οι ενδιαφερόμενες ομάδες μπορούν να καταθέσουν τις υποψηφιότητές τους έως και τις 4 Δεκεμβρίου 2013 στο www.cosmotestartup.gr.
Το Cosmote Startup απευθύνεται σε ανθρώπους με καινοτόμες ιδέες για νεοφυείς επιχειρήσεις.
Παρέχοντας σωστή καθοδήγηση, υποστήριξη από επιλεγμένους coaches και ένα δομημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, το Cosmote Startup θα δώσει τηδυνατότητα σε νέες ομάδες να μετατρέψουν τις ιδέες τους σε δυναμικές επιχειρήσεις και να έρθουν σε επαφή με επενδυτές.
Οι ομάδες που θα επιλεγούν θα παρακολουθήσουν ένα εντατικό πρόγραμμα εκπαίδευσης διάρκειας τριών μηνών, στο πλαίσιο του οποίου θα εξελίξουν την ιδέα τους.
Το πρόγραμμα είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της αγοράς και οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν σχετικά με το στήσιμο μιας επιχείρησης, τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο.
Θα διοργανώνονται επιπλέον σεμινάρια, στα οποία σημαντικοί ομιλητές από τον ελληνικό επιχειρηματικό χώρο θα μοιράζονται με τους συμμετέχοντες τις εμπειρίες και τις συμβουλές τους.
Το πρόγραμμα εκπαίδευσης και εκκόλαψης (incubation) θα πραγματοποιηθεί στην OTEAcademy. Οι παροχές περιλαμβάνουν σύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό, ευελιξία με 2 αμφιθέατρα και 40 επιπλέον αίθουσες.
Τη Δευτέρα 9/12/2013, η Επιτροπή θα επιλέξει τις ομάδες, που θα προσκληθούν για να συμμετάσχουν στο Selection Day. Το Σάββατο 14/12, η Επιτροπή θα καταλήξει στις 10 ομάδες που θα λάβουν μέρος στο τρίμηνο πρόγραμμα COSMOTE StartUp.
Οι 10 ομάδες θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν την εξελιγμένη πλέον επιχειρηματική τους ιδέα κατά τη διάρκεια ενός Investors Day.
Στο Investors Day του Cosmote Startup, αναμένεται να προσκληθούν ελληνικές επενδυτικές εταιρείες, ιδιώτες επενδυτές και επενδυτικά σχήματα από το εξωτερικό.

epidotisimag