Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Στο Λονδίνο με 99 ευρώ!!

Μία έκτακτη εποχική πτήση από Αθήνα για το Αεροδρόμιο Stansted του Λονδίνου προσθέτει για το καλοκαίρι στο πρόγραμμα της ηAegean Airlines.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας όλες οι θέσεις Ιούλιο - Σεπτέμβριο θα προσφέρονται με 99 ευρώ, (συν τους φόρους από Αθήνα) και 99 λίρες συν τους φόρους από Λονδίνο. Η προσφορά αφορά όλες τις θέσεις (δηλ. 9.000 θέσεις) και για πραγματοποίηση ταξιδιού όλο το διάστημα Ιουλίου- Σεπτεμβρίου που θα εκτελείται το δρομολόγιο.
Οι πτήσεις ξεκινούν από τις 11 Ιουλίου 2013 και για τους επόμενους τρεις μήνες δηλαδή ως 16 Σεπτεμβρίου.
«Η Aegean με στόχο να ανταποκριθεί στις ανάγκες που δημιουργούνται φέτος το καλοκαίρι από τη αυξανόμενη τουριστική ζήτηση προς την Ελλάδα και για να στηρίξει την Αθήνα, ενισχύει εκτάκτως το πρόγραμμα των δρομολογίων της προς το εξωτερικό με έκτακτο εποχικό δρομολόγιο από Αθήνα προς Λονδίνο/Stansted» αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.
Οι πτήσεις θα γίνεται τρεις φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα, Πέμπτη και Σάββατο..
Επισημαίνεται ότι το δρομολόγιο αυτό προς το Βόρειο Λονδίνο προστίθεται στο υπάρχον ανεπτυγμένο δίκτυο πτήσεων της εταιρείας προς το Ηνωμένο Βασίλειο αφού η AEGEAN ήδη συνδέει το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» με το Αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου με 3 πτήσεις την ημέρα και με το Διεθνές Αεροδρόμιο του Μάντσεστερ με 2 πτήσεις την εβδομάδα. Τονίζεται ότι με το δρομολόγιο αυτό ο αριθμός των νέων δρομολογίων ανέρχεται πλέον σε 10 για την Αθήνα και 32 για όλη την Χώρα.