Σάββατο, 7 Οκτωβρίου 2017

Οι ελληνικές και ευρωπαϊκές βραβεύσεις στα World Travel Awards 2017

Την «τιμητική» της είχε η Ελλάδα στην απονομή των 24ων World Travel Awards, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (30/9) στην Αγία Πετρούπολη.

Στη λαμπερή τελετή απονομής των «Οσκαρ της Τουριστικής Βιομηχανίας» –όπως χαρακτηρίζονται παγκοσμίως τα συγκεκριμένα βραβεία-, που φέτος πραγματοποιήθηκαν στο Ρωσικό Μουσείο Εθνογραφίας και συγκέντρωσαν τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους της παγκόσμιας τουριστικής κοινότητας, βραβεύτηκαν αρκετές ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις.

Ως γνωστόν τα βραβεία «World Travel» θεσμοθετήθηκαν το 1993 με σκοπό την αναγνώριση και την επιβράβευση της διάκρισης σε όλους τους βασικούς τομείς των ταξιδιωτικών και τουριστικών επιχειρήσεων, καθώς και επιχειρήσεων φιλοξενίας. Σήμερα, τα βραβεία «World Travel» θεωρούνται παγκοσμίως ως το απόλυτο σήμα κατατεθέν στον τομέα των αριστείων!

Η ελληνική παρουσία στα «Όσκαρ Τουρισμού 2017» ήταν σημαντική, καθώς το βραβείο υπεύθυνου τουρισμού στην Ευρώπη για το 2017 απέσπασε το Costa Navarino ενώ η HotelBrain ανακηρύχθηκε, για 3η συνεχόμενη χρονιά, κορυφαία εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων στην Ευρώπη (Europe’s Leading Hotel Management Company) αλλά και στην Ελλάδα (Greece’s Leading Hotel Management Company).

Το Elounda Beach Hotel & Villas είναι το κορυφαίο της Ευρώπης στην κατηγορία «Europe’s Leading Resort Villas 2017» και το Elounda Bay Palace πρώτο στην κατηγορία «Leading Seafront Resort της Ευρώπης 2017».

Στην κατηγορία του πολυτελούς γαμήλιου θερέτρου κορυφαίο ξενοδοχείο ανακηρύχθηκε το Grand Resort Lagonissi , ενώ το Porto Zante Villas & Spa ανακηρύχθηκε κορυφαίο ξενοδοχείο παραλίας στην Ευρώπη, καθώς και κορυφαίο πολυτελές ξενοδοχείο με βίλες.
Ως κορυφαίο νέο θέρετρο της Ευρώπης 2017 βραβεύτηκε το Domes Noruz Chania, Autograph Collection, ενώ το Andronis Luxury Suites βραβεύτηκε ως «Greece’s Leading Luxury All-Suite Hotel 2017».

Ακόμη το Mideast βραβεύτηκε για 4η συνεχόμενη χρονιά, ως Greece’s Leading Destination Management Company και το Beleon ως Greece’s Leading Travel Agency 2017! H δε Aegean Airlines, ανακηρύχθηκε ως η κορυφαία περιφερειακή αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου