Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017

Condé Nast: Αυτές είναι οι καλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο για το 2017. Και η Aegean ανάμεσά τους
To Condé Nast Traveler έδωσε στη δημοσιότητα την κατάταξη με τις καλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο, σύμφωνα με τα Readers’ Choice Awards.

Στην ψηφοφορία, όπου συμμετείχαν περισσότεροι από 300.000 ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο, περιλαμβάνονταν μεταξύ άλλων και τα καλύτερα ξενοδοχεία και θέρετρα. Από τη λίστα με τις 20 κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες δεν έλειπε η Aegean Airlines, η οποία κατέλαβε την 9η θέση.

To Conde Nast αναφέρει χαρακτηριστικά για την Aegean ότι σε λιγότερο από δύο δεκαετίες, εξελίχθηκε από μια μικρή εταιρεία στη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Ελλάδας. Από τα βασικά αεροδρόμια στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, πετάει σε περίπουτριάντα χώρες στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. Επιπλέον, ο αερομεταφορέας «επαινείται» τόσο για τον επαγγελματισμό που τον διακρίνει όσο και και το φιλικό προσωπικό του. Τέλος, επισημαίνεται ότι με τις προσθήκες νέων αγορών τα επόμενα χρόνια, η Aegean αναμένεται να εκτοξευθεί πάνω από το 50%, κάτι που φυσικά αποτελεί ιδιαίτερη τιμή όχι μόνο για τους Έλληνες επιβάτες, αλλά και για ολόκληρη τη χώρα. 

Ακολουθεί η λίστα με τις καλύτερες αεροπορικές εταιρείες:

1. Air New Zealand
2. Qatar Airways
3. Singapore Airlines
4. Emirates
5. Swiss
6. Virgin Australia
7. Virgin Atlantic
8. Asiana Airlines
9. Aegean Airlines
10. Cathay Pacific
11. Korean Air
12. Qantas
13. ANA (All Nippon Airways) 
14. Finnair
15. Turkish Airlines
16. Etihad Airways
17. Japan Airlines
18. EVA Air
19. Lufthansa
20. KLM

Πηγή: Condé Nast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου