Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

Η ελληνική μπύρα “Mythos” μπαίνει στην αγορά της Γερμανίας

Σύμφωνα με τον 46χρονο Έλληνα εστιάτορα Κώστα Μποϊδανίδη υπάρχει ένα μεγάλο κενό στην αγορά των ποτών στην Γερμανία. Ποιο; Οι λάτρεις της μπύρας δεν μπορούν να παραγγείλουν και να απολαύσουν μια … ελληνική μπύρα!

Σκέφτηκε λοιπόν μαζί με τον 46χρονο φίλο και συνεργάτη του, κ. Γιώργο Θεωδορακόπουλο, να γεμίσουν αυτό το κενό, εισάγοντας μια ελληνική μπύρα, τη γνωστή σε όλους “Mythos”!

Η “Mythos” εισάγεται για πρώτη φορά στη Γερμανία σε βαρέλια και στόχος των δύο φίλων είναι να εφοδιάσουν περίπου 300 ελληνικά εστιατόρια μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. Ας σημειωθεί ότι μέχρι τώρα η μπύρα με το λογότυπο του μονόκερου (!!!), διατίθεται μόνο εμφιαλωμένη στη Γερμανία.

Στην Ελλάδα η “Mythos” είναι ευρέως διαδεδομένη και η μπύρα με τις περισσότερες πωλήσεις.

"Οι άνθρωποι εκτιμούν τη γεύση. Όταν πίνουν τη μπύρα αυτή στη Γερμανία, αμέσως νοσταλγούν το συναίσθημα των ελληνικών διακοπών. Η “Mythos” κατά την παραγωγή δεν έρχεται σε επαφή με διοξείδιο του άνθρακα ή με οξυγόνο. Βρίσκεται σε πλαστικά δοχεία και συσκευάζεται έξω από τους θαλάμους πίεσης" εξήγησε ο κ. Μποϊδανίδης.

Ο κ. Μποϊδανίδης και ο κ. Θεοδωρακόπουλος συμμετέχουν σε διάφορα φεστιβάλ μπύρας για να παρουσιάσουν την “Mythos”. Ήδη έχουν πωληθεί τα μισά από τα 14.000 λίτρα που είχαν συμφωνηθεί με την διοίκηση της “Mythos” στην Αθήνα, το περασμένο καλοκαίρι.

"Πουλούσα “Kölsch” σε φεστιβάλ μπύρας, αλλά αυτό δεν πήγε καλά. Εκτός από την Κολωνία, όπου πραγματοποιούνται τα περισσότερα φεστιβάλ μπύρας, κανείς δεν θέλει να πιει μπύρα “Kölsch”. Παλαιότερα προσπάθησα να προωθήσω και βαυαρική μπύρα. Φορούσα τα δερμάτινα παντελόνια , αλλά δεν ήμουν εγώ. Αυτό που κάνω όμως τώρα είναι … αληθινό!!!" λέει ο κ. Μποϊδανίδης χαριτολογώντας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου