Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2017

Castle Project: Η μεγαλύτερη επένδυση στον τομέα του τουρισμού στη ΛάρνακαΗ μεγαλύτερη επένδυση στον τομέα του τουρισμού που έχει γίνει ποτέ στην πόλη του Ζήνωνα. Ένα μεγαλεπήβολο έργο, ύψους 70 εκατομμυρίων ευρώ, που με την υλοποίησή του θα αλλάξει ριζικά την όψη του παραλιακού μετώπου της πόλης, ενώ θα προσφέρει ξεχωριστούς χώρους για χαλάρωση και ψυχαγωγία.

Το πρότζεκτ αφορά τον χώρο του παλιού ξενοδοχείου Κάστρο και του πρώην εστιατορίου KU DE TA στην περιοχή Μακένζι. Ήδη οι κατασκευαστικές εργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη. 

Η πρώτη φάση του έργου βρίσκεται ήδη σε προχωρημένα στάδια και εδώ θα δημιουργηθεί εστιατόριο, καφετέρια και παραλιακό μπαράκι. 

Το Castle Project θα περιλαμβάνει και ξενοδοχείο πέντε αστέρων το οποίο θα αποτελείται από:
  • 13 ορόφους
  • 400 κλίνες
  • Συνεδριακό κέντρο
  • Spa
  • Νησί στη θάλασσα 
Το νησί θα είναι ουσιαστικά μία αμμώδης παραλία, σε σχήμα της Κύπρου, με ομπρέλες και ξαπλώστρες.

Η ανέγερση του πολυτελούς ξενοδοχείου προγραμματίζεται στην απέναντι πλευρά της λεωφόρου και θα ενώνεται με το εστιατόριο μέσω υπέργειας διάβασης.

Πρόκειται για ένα μοναδικό, για τα δεδομένα της Κύπρου έργο, το οποίο θα δώσει μία άλλη διάσταση στη Λάρνακα, ανοίγοντας παράλληλα εκατοντάδες νέες θέσεις εργασίας. 

Υπολογίζεται ότι με την ολοκλήρωση του έργου, θα εργοδοτηθούν γύρω στα 400 άτομα. 

Πίσω από το τεράστιο αυτό έργο είναι η εταιρεία Ra. Ma. Sa Co ltd, ιδιοκτησία Λιβάνιου επιχειρηματία.

Όραμα των επενδυτών είναι να δημιουργήσουν νέες προοπτικές ανάπτυξης για την πόλη, αναβαθμίζοντάς την ως τουριστικό προορισμό.


Κατερίνα ΙωάννουΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου