Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Η Google παρουσιάζει μία νέα εμπειρία ενημέρωσης


Η εταιρεία καθιστά πιο ελκυστική και εύχρηστη την εφαρμογή της για τον μέσο χρήστη εμφανίζοντας περιεχόμενο ανάλογο των προτιμήσεων του.

H Google βελτίωσε τον τρόπο λειτουργίας του Google app, της εφαρμογής για Android από την οποία φέρνει μια ροή ειδήσεων και ενημερώσεων, προσαρμοσμένη στα «μέτρα» του κάθε χρήστη.

Από εδώ και στο εξής, με το άγγιγμα του Google app στο smartphone, η υπηρεσία θα παρουσιάζει δύο ενότητες καρτών με ενδιαφέροντα για τον εκάστοτε χρήστη. Πιο συγκεκριμένα, στην πρώτη ενότητα θα εντάσσονται οι γενικές ειδήσεις – τα αποτελέσματα των αγώνων μεταξύ ομάδων για τις οποίες ενδιαφέρεται, δημόσια πρόσωπα, μουσική ή ειδήσεις στα πεδία ενδιαφέροντός του.

Τέλος, στην δεύτερη ενότητα θα υπάρχουν ενημερώσεις που αφορούν προσωπικά τον χρήστη και προκύπτουν από το ημερολόγιό του και το ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τεχνολογικός κολοσσός εγγυάται ότι κατά αυτό τον τρόπο καταπολεμά το πρόβλημα των ψευδών ειδήσεων παρουσιάζοντας πολλαπλές πηγές για τις ειδήσεις που ενδιαφέρουν, ενώ σε περίπτωση που ο χρήστης θέλει να εμβαθύνει σε κάποιο από τα θέματα που εμφανίζονται στις κάρτες, τότε θα έχει τη δυνατότητα άμεσης αναζήτησης από την επικεφαλίδα τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου