Κυριακή, 7 Μαΐου 2017

Πρόσληψη 257 τακτικών υπαλλήλων στο υπουργείο Υγείας και το Αρεταίειο Νοσοκομείο

Στο Εθνικό Τυπογραφείο η νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ για το υπουργείο Υγείας και το Αρεταίειο Νοσοκομείο, που αφορά επαγγελματίες 43 ειδικοτήτων

Μόλις την περασμένη Πέμπτη, εστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η νέα προκήρυξη, με αριθμό 5Κ/2017, της Ανεξάρτητης Αρχής, με την οποία θα προσληφθούν 257 μόνιμοι στο υπουργείο Υγείας και στο Αρεταίειο Νοσοκομείο. Συγκεκριμένα, 144 θέσεις θα καλυφθούν από αποφοίτους δευτεροβάθμιας και μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, 59 από πτυχιούχους ΤΕΙ και 54 από πτυχιούχους ΑΕΙ.
Πρόκειται για προσωπικό 43 ειδικοτήτων, εκ των οποίων οι πολυπληθέστερες είναι οι εξής οκτώ:

• ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων, 39 θέσεις,

• ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων, 31 θέσεις,

• ΤΕ Πληροφορικής, 17 θέσεις,

• ΔΕ Ηλεκτρολόγων, 15 θέσεις,

• ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού, 15 θέσεις,

• ΤΕ Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας, 14 θέσεις,

• ΠΕ Πληροφορικής, 12 θέσεις, και

• ΔΕ Μαγείρων, 12 θέσεις.

Επίσης θα προσληφθούν εννέα Κλιβανιστές-Απολυμαντές ΔΕ, από επτά Λογιστές ΤΕ και Υδραυλικοί ΔΕ, καθώς και από πέντε Μηχανολόγοι Μηχανικοί ΠΕ, Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί ΤΕ, Θερμαστές ΔΕ και Οδηγοί ΔΕ. Από τέσσερις θέσεις αντιστοιχούν στις ειδικότητες: ΤΕ Μαιευτικής, ΤΕ Νοσηλευτικής, ΔΕ Μηχανικών Αυτοκινήτων και ΔΕ Μηχανοτεχνιτών, από τρεις στις ΠΕ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, ΔΕ Πληροφορικής και Προσωπικού Η/Υ, ΔΕ Ηλεκτροτεχνιτών, ΠΕ Νοσηλευτικής και ΠΕ Οικονομικού. Εξάλλου, θα προσληφθούν από δύο Κοστολόγοι ΠΕ, Διοίκησης και Οικονομίας ΤΕ, Ηλεκτρονικοί ΤΕ, Τεχνικοί Αμαξωμάτων ΔΕ, Κτηνίατροι ΠΕ, πτυχιούχοι Στατιστικής ΠΕ, Ψυκτικοί ΔΕ και Τηλεφωνητές ΔΕ. Ειδικά για την ειδικότητα Τηλεφωνητών, οι θέσεις θα καλυφθούν από τυφλούς πτυχιούχους των σχολών εκπαίδευσης τυφλών τηλεφωνητών που υπάγονται στην εποπτεία των Υπουργείων Εργασίας, Παιδείας και κάθε άλλης δημόσιας Αρχής.

Τέλος, από μία θέση αντιστοιχεί στις ειδικότητες ΠΕ Ειδικών Παιδαγωγών, ΠΕ Επιστήμης Υπολογιστών, ΠΕ Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών, ΠΕ Τεχνικών Ασφαλείας, ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού, ΤΕ Βιοϊατρικής Τεχνολογίας, ΤΕ Μηχανολόγων, ΤΕ Ιατρικών Οργάνων και ΔΕ Μηχανολόγων.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου